Viper lanseaza telecomanda pentru masina, sub forma de aplicatie iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.560 ori
<b>Viper lanseaza telecomanda pentru masina, sub forma de aplicatie iPhone</b>Viper este un brand cunoscut in lumea sistemelor de securitate auto, iar compania tocmai a lansat seria de produse SmartStart, care include un modul hardware auto cu o conexiune mobila. Acesta permite utilizatorului sa seteze alarma automobilului, sa...

Viper este un brand cunoscut in lumea sistemelor de securitate auto, iar compania tocmai a lansat seria de produse SmartStart, care include un modul hardware auto cu o conexiune mobila. Acesta permite utilizatorului sa seteze alarma automobilului, sa blocheze si deblocheze portierele si sa porneasca masina de la distanta.

Modulul poate fi instalat de catre Viper pentru suma de 300 de dolari, dar exista si o varianta all-in-one a produsului, care costa 500 de dolari. Ambele sunt disponibile prin Best Buy si trebuie sa aflati ca, de vreme ce modulul mai ieftin vine cu o conexiune mobila, Viper va va taxa cu 30 de dolari pe an pentru un sistem de control prin intermediul iPhone-ului.

Primul an de utilizare este gratuit, iar sistemul este compatibil si cu iPod Touch prin Wi-Fi. Va reamintim ca exista si o versiune similara de software pentru Android, in varianta de prototip si purtand numele de KEI. Aceasta a fost dezvoltata de catre un student MIT in luna mai a anului 2008.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×