Garmin-Asus nuvifone G60, intr-o recenzie ampla

Autor:  | Publicat în:  Garmin-Asus 2.159 ori
<b>Garmin-Asus nuvifone G60, intr-o recenzie ampla</b>Specialistii de la Engadget Mobile au avut ocazia sa faca recenzia unui telefon-GPS marca Garmin-Asus, modelul nuvifone G60, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Acest handset a fost din pacate lansat prea tarziu pentru a face valuri, existand...

Specialistii de la Engadget Mobile au avut ocazia sa faca recenzia unui telefon-GPS marca Garmin-Asus, modelul nuvifone G60, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Acest handset a fost din pacate lansat prea tarziu pentru a face valuri, existand o intarziere de aproape 2 ani intre anuntul sau oficial si lansare.

Avem de-a face cu un terminal usor si compact, potrivit pentru bordul masinii dumneavoastra, in cazul in care il veti folosi drept GPS. Nuvifone G60 are camera si difuzorul-spate bine pozitionate, iar tastele pentru volum sunt destul de mari si usor de gasit. Un alt avantaj este faptul ca Garmin-Asus a decis sa foloseasca un port USB standard pentru conectivitate, in vreme ce la capitolul audio handsetul incorporeaza doar un jack de 2.5 mm din pacate.

Garmin Asus G60

Trebuie sa aflati ca acest telefon costa 299 de dolari si vine cu un abonament pe 2 ani, iar la un astfel de pret va asteptati probabil la cele mai tari functii navigationale de pe piata. Daca sunteti obisnuiti cu produsele Garmin nuvi, atunci interfata lui nuvifone va fi foarte familiara. Handsetul foloseste un meniu de apelare, o lista de contacte si un meniu de apeluri recente, toate foarte simple si usor de utilizat.

Garmin Asus G60

Meniul de SMS-uri este impartit pe "thread-uri" si permite utilizatorului sa vizualizeze mesajele sub forma unei discutii. Si la capitolul email telefonul sta bine, fie ca e vorba de setup-ul unui cont Gmail sau descarcarea mesajelor recente. Engadget Mobile mentioneaza ca la capitolul navigare terminalul se descurca destul de OK, astfel ca veti uita uneori ca folositi un telefon si nu un GPS, cu singura problema a vietii reduse a bateriei.

Pentru recenzia completa, aruncati o privire aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×