VoiceWake, o aplicație pentru platforma Windows Phone ce se anunță a fi interesantă

836 ori
<b>VoiceWake, o aplicație pentru platforma Windows Phone ce se anunță a fi interesantă</b>De curând, prin intermediul platformei Reddit am aflat de existența unei aplicații Windows Phone ce se anunță a fi interesantă. Aceasta se numește VoiceWake și este practic o extensie a asistentului virtual Cortana prin care vom putea aprinde...

De curând, prin intermediul platformei Reddit am aflat de existența unei aplicații Windows Phone ce se anunță a fi interesantă. Aceasta se numește VoiceWake și este practic o extensie a asistentului virtual Cortana prin care vom putea aprinde calculatorul prin intermediul software-ului de recunoaștere vocală Cortana.

Pentru a putea rula aceasta aplicație, va trebui ca mai întâi să configurăm funcția Wake On LAN pentru PC, cât și să introducem unele date despre computer-ul nostru, date cerute de către aplicația VoiceWake. Mai apoi, vom putea folosi comanda vocală “Cortana wake (numele computer-ului)” pentru a aprinde PC-ul.

Aflăm și faptul că există o versiune full ce include mai multe funcții de comenzi vocale, printre care se numără: Shutdown PC, Restart PC, Hibernate PC, sau aprinderea calculatorului în funcție de locație sau de un anumit program. VoiceWake în versiunea Lite poate fi descărcată chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×