VoiceWake, o aplicație pentru platforma Windows Phone ce se anunță a fi interesantă

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 813 ori
<b>VoiceWake, o aplicație pentru platforma Windows Phone ce se anunță a fi interesantă</b>De curând, prin intermediul platformei Reddit am aflat de existența unei aplicații Windows Phone ce se anunță a fi interesantă. Aceasta se numește VoiceWake și este practic o extensie a asistentului virtual Cortana prin care vom putea aprinde...

De curând, prin intermediul platformei Reddit am aflat de existența unei aplicații Windows Phone ce se anunță a fi interesantă. Aceasta se numește VoiceWake și este practic o extensie a asistentului virtual Cortana prin care vom putea aprinde calculatorul prin intermediul software-ului de recunoaștere vocală Cortana.

Pentru a putea rula aceasta aplicație, va trebui ca mai întâi să configurăm funcția Wake On LAN pentru PC, cât și să introducem unele date despre computer-ul nostru, date cerute de către aplicația VoiceWake. Mai apoi, vom putea folosi comanda vocală “Cortana wake (numele computer-ului)” pentru a aprinde PC-ul.

Aflăm și faptul că există o versiune full ce include mai multe funcții de comenzi vocale, printre care se numără: Shutdown PC, Restart PC, Hibernate PC, sau aprinderea calculatorului în funcție de locație sau de un anumit program. VoiceWake în versiunea Lite poate fi descărcată chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×