Waze e actualizat la versiunea 4.0, ce aduce un consum redus şi o interfaţă mai intuitivă

1.623 ori
<b>Waze e actualizat la versiunea 4.0, ce aduce un consum redus şi o interfaţă mai intuitivă</b>Decizia Google de a cumpăra Waze a fost una logică, av&acirc;nd &icirc;n vedere popularitatea soluţiei Waze şi mai ales comunitatea de şoferi str&acirc;nsă &icirc;n jurul său. Sub tutela gigantului motoarelor de căutare, serviciul a evoluat şi a...

Decizia Google de a cumpăra Waze a fost una logică, având în vedere popularitatea soluţiei Waze şi mai ales comunitatea de şoferi strânsă în jurul său. Sub tutela gigantului motoarelor de căutare, serviciul a evoluat şi a ajuns recent la versiunea 4.0, ce îi aduce îmbunătăţiri importante.

Waze 4.0 pentru Android vine cu o interfaţă nouă, mai intuitivă şi care are nevoie de mai puţine atingeri ale ecranului pentru a găsi locul dorit. Avem un meniu navigaţional în stânga, contactele în dreapta şi harta în centru. Waze e folosit foarte mult şi în România, fiind considerat o alternativă foarte solidă pentru Google Maps.

Waze e actualizat la versiunea 4.0, ce aduce un consum redus şi o interfaţă mai intuitivă

Marile sale avantaje includ informaţiile despre trafic în timp real, dar şi găsirea celei mai rapide şi eficiente rute, pentru a evita aglomeraţia. Există în soft şi estimări realiste cu privire la timpul necesar pentru parcurgerea unei distanţe, dar şi obstacole şi accidente bifate pe harta de comunitatea de utilizatori. În plus sunt menţionate şi camerele de viteză şi echipajele de poliţie pe hartă.

Zona ETA include acum informaţii precum rute alternative, puncte intermediare şi posibilitatea de a informa contactele cu privire la ora la care ajungeţi la destinaţie. O altă funcţie nouă poartă numele de Smart Reminder, care are rolul de a sugera utilizatorului când să plece la drum pentru a ajunge la timp la un eveniment trecut în calendar. Găsiţi aplicaţia aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×