Waze tocmai a primit o funcţie foarte utilă pe iPhone: afisează cât timp veţi fi blocaţi în trafic

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 553 ori
<b>Waze tocmai a primit o funcţie foarte utilă pe iPhone: afisează cât timp veţi fi blocaţi în trafic</b>Waze este o aplicaţie navigationala gratuită, foarte populară pe mobil şi oarecum controversată &icirc;n viziunea autorităţilor, mai ales a poliţiei. Softul foloseşte conceptul de crowdsourcing, primind date de la utilizatori, iar azi a primit...

Waze este o aplicaţie navigationala gratuită, foarte populară pe mobil şi oarecum controversată în viziunea autorităţilor, mai ales a poliţiei. Softul foloseşte conceptul de crowdsourcing, primind date de la utilizatori, iar azi a primit şi un upgrade foarte important.

Nouă funcţie Waze implică o bară care arăta timpul pe care îl veţi petrece blocaţi în trafic. Scopul său este de a vă informa cât timp veţi fi blocaţi în trafic. De obicei in unele aplicatii vedeam o linie roşie pe hartă, indicând zonele unde sunt ambuteiaje sau alte blocaje. Acum bara pop up este mult mai utilă, pentru că ne permite să calculăm cât vom întârzia la birou de exemplu.

Datele se vor actualiza în timp real, astfel că dacă traficul se decongestionează, şi estimarea de timp se va schimba. Şi din nou datele vin din crowdsourcing. Menţionăm că doar varianta de iOS primeşte acest update, deoarece cea pentru Android le avea deja de câteva săptămâni. Reţineţi şi că Google a cumpărat Waze cu ceva vreme în urmă, scăzându-i puţin atractivitatea.

Puteţi descărca de aici Waze pe Android şi de aici pe iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×