Yahoo anunță Îmbunătățiri aduse lui Flickr, se pregătește să cumpere Tumblr

1.262 ori
<b>Yahoo anunță Îmbunătățiri aduse lui Flickr, se pregătește să cumpere Tumblr</b>Ambițiosul CEO Yahoo Marissa Mayer e pus pe fapte mari, astfel că a anunțat la începutul acestei săptămâni o actualizare a lui Flickr și achiziția lui Thumblr. Tranzacția se va desfășura pe baza sumei de 1.1 miliarde de dolari. &nbsp; &nbsp;...

Ambițiosul CEO Yahoo Marissa Mayer e pus pe fapte mari, astfel că a anunțat la începutul acestei săptămâni o actualizare a lui Flickr și achiziția lui Thumblr. Tranzacția se va desfășura pe baza sumei de 1.1 miliarde de dolari.

De când a preluat șefia Yahoo, Mayer s-a axat pe dezvoltarea de servicii și funcții care să atragă înapoi utilizatorii pierduți în favoarea Google sau chiar Bing și Facebook. Tumblr va aduce 108 milioane de bloguri în rețeaua Yahoo și un public tânăr. în ce privește Flickr, serviciul foto lansat în 2005 primește acum un terabyte de spațiu și asta gratuit pentru toți utilizatorii.

Flickr pentru Android

Cu această capacitate de stocare veți putea ține în cloud peste 500.000 de fotografii de înaltă rezoluție. Flickr primește și o nouă interfață, bazată pe un flux de fotografii cu o galerie scrollabila la infinit. Evident exista și o actualizare a aplicației Flickr pentru Android. Aceasta amintește de aplicația de pe iPhone lansată în decembrie și păstrează calitatea fotografiilor inițiale, astfel încât ele să arate excelent pe terminalele voastre.

Nouă aplicație Flickr poate fi descărcată de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×