Clueful pentru Android de la Bitdefender - primele impresii

1.884 ori
<b>Clueful pentru Android de la Bitdefender - primele impresii</b>Clueful este un instrument cunoscut al celor de la Bitdefender. Inițial a debutat în App Store, dar compania americană a ales să-l îndepărteze din magazinul de aplicații și Bitdefender îl readucea în atenția publicului sub formă de site....

Clueful este un instrument cunoscut al celor de la Bitdefender. Inițial a debutat în App Store, dar compania americană a ales să-l îndepărteze din magazinul de aplicații și Bitdefender îl readucea în atenția publicului sub formă de site.

Mobilissimo.ro și alte site-uri tech din România au primit Clueful pentru Android în avanpremieră. .Apk-ul ne-a sosit de săptămâna trecută. Am avut oportunitatea de a testa aplicația. Clueful promite a oferi informații față de datele personale și permisiunile pe care le cere o aplicația Android. Știți că în Google Play sunt peste 700.000 de aplicații și de multe ori și-au făcut loc și mallware printre ele. în urmă cu câteva săptămâni, Google a făcut o curățenie puternică, dar sunt sigur că în continuare sunt destule capcane prin magazinul de aplicații Android.

Clueful pentru Android de la Bitdefender - primele impresii

Clueful își propune să ofere informațiile mai sus amintite pentru aplicațiile instalate pe smartphone. Vei vedea ce permisiuni au aplicațiile pe care le rulezi pe telefon. Ți se calculează și un scor în ce privește securitatea telefonului. Aveți câteva capturi de ecran spre a vă forma o opinie.

îmi place că interfața Clueful a fost gândită în mod simplist și nu debordează în elemente de design care să-ți atragă atenția de la informația relevantă. Se mișcă excelent prin meniul aplicației, fără lag. înțeleg că lucrează cu serverele Bitdefender, o aplicație conectată în cloud.

Clueful pentru Android de la Bitdefender - primele impresii

Clueful este o aplicație utilă pentru cei care vor să știe ce date își iau aplicațiile instalate pe smartphone sau tabletă. Sunt sigur că se va bucura de succes în Google Play, mai ales în contextul în care avem o explozie a aplicațiilor care-și iau date din telefon sau au tot felul de permisiuni fără a justifica asta.

Există posibilitatea de a da un Dislike pentru aplicațiile care considerați că vor acces spre multe permisiuni și informații cu caracter personal. La fel veți da și de un buton de dezinstalare. Ar fi fost interesant și util dacă Clueful pentru Android oferea și posibilitatea de a bloca unele facilități ale aplicațiilor respective. Spre exemplu să nu mai aibă acces la sesiunea de browsing de pe smartphone sau tabletă etc, însă din păcate Android nu permite acest lucru.

Ar fi fost de bun augur și o secțiune de News cu un top al celor mai riscante aplicații din Google Play sau al companiilor cu aplicații care s-au dovedit scam sau mallware. Puteți descărca Clueful din Google Play.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×