Samsung Galaxy S4 Active Își face apariția În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.708 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Active Își face apariția În primele imagini</b>După cum probabil știți deja, Samsung Galaxy S4 va primi câteva versiuni speciale, printre care și una Mini, una cu camera de 16 megapixeli și una rezistenta la apă, praf și șocuri. Aceasta din urmă poartă numele de Galaxy S4 Active și poate...

După cum probabil știți deja, Samsung Galaxy S4 va primi câteva versiuni speciale, printre care și una Mini, una cu camera de 16 megapixeli și una rezistenta la apă, praf și șocuri. Aceasta din urmă poartă numele de Galaxy S4 Active și poate fi admirată în imaginile de mai jos.

Samsung I9295 Galaxy S4 Active a apărut până acum pe web doar sub formă de zvonuri sau specificații, iar acestea sunt primele fotografii cu terminalul. Zvonurile afirmă că handsetul va veni cu un procesor Qualcomm quad core de 1.9 GHz, GPU Adreno 320 și va că păstra ecranul Full HD de 5 inch de pe modelul original. Procesorul e cel mai probabil un Snapdragon 600, iar ecranul, deși nu se menționează nicăieri, e probabil un Super AMOLED.

Samsung Galaxy S4 Active

Interesant e că densitatea pixelilor e trecută ca 480 ppi, deci diagonală ar putea fi mai mică de 5 inch. O sursă apropiată de Samsung confirma și că în spatele acestui model se afla o cameră de 8 megapixeli și nu una de 13 MP că pe Galaxy S4. Designul reprezintă un aspect diferit față de S4, deoarece Active vine cu o carcasă metalică și 3 butoane hardware sub ecran.

Samsung Galaxy S4 Active

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×