YouTube actualizat la versiunea 5.0, primește o nouă interfața pe Android

2.079 ori
<b>YouTube actualizat la versiunea 5.0, primește o nouă interfața pe Android</b>Aplicația YouTube pentru Android tocmai a primit o actualizare importantă, care duce software-ul la versiunea 5.0 și aduce și schimbări la nivel de interfață. YouTube a primit și un nou icon, o interfață în stil Google Now Cards și alte...

Aplicația YouTube pentru Android tocmai a primit o actualizare importantă, care duce software-ul la versiunea 5.0 și aduce și schimbări la nivel de interfață. YouTube a primit și un nou icon, o interfață în stil Google Now Cards și alte modificări, pe care le aflați mai jos.

Aplicația vine cu multitasking, sau mai bine zis picture in picture și un nou meniu slide out în stânga. Noul YouTube va fi oferit treptat, deci dacă nu îl primiți astăzi, mai aveți de așteptat câteva ore sau în cel mai rău caz zile. Sau dacă nu mai aveți răbdare puteți descărca APK-ul de aici. Cea mai interesantă funcție nouă este cea de multitasking picture în picture, care permite micsorarea unui clip video în vreme ce faceți browsing în căutarea altui video.

Butonul minimize va plasa clipul pe care îl vedeți în partea inferioară a ecranului și volumul audio va scădea puțin. Butoanele HD și CC au dispărut și sunt integrate într-un meniu pentru a economisi spațiu pe ecran. Aveți și acces rapid la un meniu dropdown pentru playlisturi, video, istoric, favorite și altele. Iată în sfârșit un YouTube care ne place!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×