Oppo R819, un nou smartphone de 4.7 inch cu preț accesibil anunțat oficial și filmat hands on (Video)

1.752 ori
<b>Oppo R819, un nou smartphone de 4.7 inch cu preț accesibil anunțat oficial și filmat hands on (Video)</b>Pe lângă modele ca N1 și Find 7, Oppo are și un handset mai accesibil pe care l-a anunțat oficial astăzi. E vorba despre Oppo R819, care oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca un ROM stock Android sau să utilizeze versiunea customizata...

Pe lângă modele ca N1 și Find 7, Oppo are și un handset mai accesibil pe care l-a anunțat oficial astăzi. E vorba despre Oppo R819, care oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca un ROM stock Android sau să utilizeze versiunea customizata preinstalata.

Handsetul este unul de 4.7 inch, care rulează Android 4.2.1 Jelly Bean cu o serie de personalizări de la Oppo aplicate peste. Oppo oferă și posibilitatea de a instala noul Color ROM, pe care îl vor lansa în curând. Oppo R819 poate fi admirat în clipul de mai jos într-un hands on de la GSMArena și trebuie să recunosc că nu arată chiar rău.

Dotările sale includ un display IPS 720p, un procesor quad core MT6589 de 1.2 GHz, o cameră de 8 megapixeli (Sony Exmor BSI cu deschidere F/2.0), o cameră frontală de 2 MP cu unghi de vizualizare de 88 de grade. Terminalul este un dual SIM fără suport LTE și vine cu un preț fără abonament de 349 de dolari, ceea ce e foarte decent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×