Oppo R819, un nou smartphone de 4.7 inch cu preț accesibil anunțat oficial și filmat hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.739 ori
<b>Oppo R819, un nou smartphone de 4.7 inch cu preț accesibil anunțat oficial și filmat hands on (Video)</b>Pe lângă modele ca N1 și Find 7, Oppo are și un handset mai accesibil pe care l-a anunțat oficial astăzi. E vorba despre Oppo R819, care oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca un ROM stock Android sau să utilizeze versiunea customizata...

Pe lângă modele ca N1 și Find 7, Oppo are și un handset mai accesibil pe care l-a anunțat oficial astăzi. E vorba despre Oppo R819, care oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca un ROM stock Android sau să utilizeze versiunea customizata preinstalata.

Handsetul este unul de 4.7 inch, care rulează Android 4.2.1 Jelly Bean cu o serie de personalizări de la Oppo aplicate peste. Oppo oferă și posibilitatea de a instala noul Color ROM, pe care îl vor lansa în curând. Oppo R819 poate fi admirat în clipul de mai jos într-un hands on de la GSMArena și trebuie să recunosc că nu arată chiar rău.

Dotările sale includ un display IPS 720p, un procesor quad core MT6589 de 1.2 GHz, o cameră de 8 megapixeli (Sony Exmor BSI cu deschidere F/2.0), o cameră frontală de 2 MP cu unghi de vizualizare de 88 de grade. Terminalul este un dual SIM fără suport LTE și vine cu un preț fără abonament de 349 de dolari, ceea ce e foarte decent.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×