Brațara fitness Lenovo HW02 este disponibilă la precomandă pe GearBest; costă 39.99 dolari și adoptă un design atractiv

1.288 ori
<b>Brațara fitness Lenovo HW02 este disponibilă la precomandă pe GearBest; costă 39.99 dolari și adoptă un design atractiv</b>Descoperim astăzi în oferta celor de la GearBest.com un nou purtabil, mai precis brățara fitness numită Lenovo HW02 pe care o putem achiziționa acum la precomandă. Costă 39.99 dolari, aduce un look atractiv și printre dotările sale avem un display

Cum a trecut ceva timp de când nu v-am mai vorbit despre produse purtabile, astăzi venim cu o recomandare interesantă din această categorie și anume cu Lenovo HW02. Este vorba despre o brățară fitness cu design atractiv ce în acest moment este disponibilă la precomandă pe site-ul GearBest.com în 3 variante de culoare după cum urmează: negru, albastru, respectiv portocaliu.

Lenovo HW02

Prețul este de 39.99 dolari și aflați că livrările vor începe peste doar câteva zile din data de 10 iulie. Produsul dispune de un chipset NRF52832 la interior, de conectivitate Bluetooth 4.0 și de certificare IP67 ce atestă rezistența sa la apă și praf. Ca orice purtabil și acesta este menit să măsoară numărul de pași, ritmul cardiac, să monitorizeze somnul, ba chiar să ofere și remindere pentru sedentarism.

Lenovo HW02

Lenovo HW02 dispune de un display OLED de 0.42 inch cu rezoluție 72 x 40 pixeli și de o baterie Lithiu-Polymer de 60 mAh ce se va încărca în aproximativ 1.5 ore și care oferă o autonomie cuprinsă între 5 - 10 zile. Cadranul este realizat din policarbonat iar după cum v-ați dat seama cel mai probabil, cureaua este din silicon pentru a contribui la o greutate scăzută și la un nivel mai ridicat de confort.

Lenovo HW02

Brățara aduce și un sistem de notificări pe bază de vibrație pentru apelurile sau mesajele primite pe smartphone, sau pentru update-urile de pe rețelele de socializare. Se oferă aici compatibilitate cu terminalele ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0 și limba disponibil în meniu este engleza.

Lenovo HW02

Cântărește doar 26 grame și aparent ar rezista și la situații mai deosebite, Lenovo realizând o serie de teste ce atestă funcționarea în condiții optime la temperaturi de până la 70 grade, sau la minime de până la -20 grade. De asemenea, brățara rezistă la fenomenul de coroziune și la maxim 12 căzături pe suprafețe din marmură.

Găsiți produsul numit Lenovo HW02 chiar acum în oferta GearBest.com la prețul de 39.99 dolari. Alte reduceri aveți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×