OnePlus 5 ajunge pe mâna celor de la DxOMark, obţine scoruri bune în testele lor, dar este de abia pe locul 4

227 ori
<b>OnePlus 5 ajunge pe mâna celor de la DxOMark, obţine scoruri bune în testele lor, dar este de abia pe locul 4</b>În topul celor mai populare 10 smartphone-uri high-end din iunie pe Mobilissimo ne întrebam ce s-a întâmplat cu parteneriatul dintre OnePlus și DxOmark pe care asiaticii l-au tot scos în față înainte de lansarea produsului. Ei bine, astăzi aflăm că

OnePlus 5 a primit multiple teste, unele care au implicat brichete şi îndoituri, altele care pur şi simplu i-au scos componentele la iveală, dar azi aflăm cum stă la capitolul foto. Am văzut deja câteva comparaţii ale camerei, care îl flatau şi nu prea pe noul venit, iar acum DxOMark are cuvântul.

OnePlus 5 Dxomark

Aceeaşi resursă a experţilor foto a desemnat HTC U11 drept cel mai bun telefon de până acum când vine vorba de cameră. Flagship-ul HTC a primit 90 de puncte şi este şi acum pe primul loc. În schimb OnePlus 5 ajunge la doar 87 de puncte, la egalitate cu Huawei P10 şi Galaxy S6 Edge Plus. Vă reamintesc că OnePlus 5 are o cameră duală cu senzor de 16 MP principal, cu deschidere F/1.7 şi un senzor secundar de 20 MP cu lentilă de 36 mm şi deschidere F/2.6.

OnePlus 5 Dxomark

Ambele camere folosesc senzori color Sony, iar ansamblul oferă zoom optic 1.6X. DxOMark laudă capacitatea de captură la exterior a acestui telefon, apreciind detaliile şi culorile. Balansul de alb e considerat stabil şi constant, dar atunci când apar cadre cu dynamic range ridicat zonele mai umbrite pot fi sub-expuse. Din păcate lucrurile se strică la interior, unde OnePlus 5 nu se descurcă prea bine.

OnePlus 5 Dxomark

În condiţii low light apare blur-ul, se pierd detalii şi lumina artificială, mai ales cea tungsten şi fluorescentă induc în eroare senzorii, totuşi nu la un nivel foarte grav. Focalizarea a fost lăudată de către experţi, fiind constantă, rapidă şi răspunzând bine indiferent de condiţiile de iluminare.

OnePlus 5 Dxomark

La captura video, telefonul a pierdut puncte pe partea de textură şi a câştigat la focalizare automată şi stabilizare. La panning apar şi ceva distorsiuni dacă schimbăm direcţia de filmare brusc. Mai multe detalii aflaţi chiar de la DxOMark aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×