Brățara fitness MGCOOL Band 3 monitorizează pulsul 24 ore din 24; costă 19.99 dolari acum

932 ori
<b>Brățara fitness MGCOOL Band 3 monitorizează pulsul 24 ore din 24; costă 19.99 dolari acum</b>Printre purtabilele ce sosesc din partea companiei MGCOOL avem și modelul Band 3, produs ce se remarcă prin senzorul de puls adus la pachet. Acesta promite monitorizarea continuuă a ritmului cardiac, dotare ce rar apare pe asemenea

MGCOOL este o compania de origine chineză care în ultima vreme și-a concentrat atenția spre purtabile, produse ce se remarcă prin prețuri foarte accesibile și caracteristici atractive. MGCOOL Band 3 este ultimul model din portofoliu și principalul său feature este senzorul de puls care va monitoriza ritmul cardiac al purtătorului continuu, 24 ore din 24, 7 zile din 7.

MGCOOL Band 3

Această brățară smart promite astfel o monitorizare atentă a pulsului, informații utile pentru cei cu afecțiuni cardiace care pot astfel consulta un doctor la semnalarea unor variații serioase ale ritmului cardiac. MGCOOL Band 3 vine echipat cu un senzor optic care împreună cu o serie de algoritmi oferă rezultate precise oriunde și oricând.

MGCOOL Band 3

Monitorizarea începe de cum puneți brățara la încheietură și odată cu sincronizarea sa cu aplicația de pe smartphone veți avea acces la un grafic detaliat ce conține rezultatele adunate pe parcursul unei zile. Pe lângă această caracteristică, brățara MGCOOL Band 3 vine cu funcția de monitorizare a somnului, a numărului de pași realizați, dar și cu o funcție de sedentarism.

Smartband-ul sosește cu certificare IP68, cu display monocrom de 0.66 inch și este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS. În acest moment costă numai 19.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×