Qualcomm acuză Apple de încălcarea unui contract ce prevede chip-urile modem; Intel se află la mijloc

899 ori
<b>Qualcomm acuză Apple de încălcarea unui contract ce prevede chip-urile modem; Intel se află la mijloc</b>Anul 2017 continuă cu războiul dintre Qualcomm și Apple, asta pentru că astăzi descoperim detalii despre o nouă plângere penală deschisă de Qualcomm. Aceștia din urmă acuză firma din Cupertino de încălcarea contractului ce prevede

În cazul în care credeați că războiul dintre Apple și Qualcomm este pe cale să se încheie, vă înșelați amarnic. Spunem asta pentru că de curând producătorul american cunoscut pentru soluțiile Snapdragon aduse pe piață, a depus o nouă plângere în instanță contra Apple.

Aflăm din partea unui raport emis de către Reuters faptul că cei de la Qualcomm acuză Apple pentru încălcarea unui contract de licențiere software ce prevede chip-urile modem de pe iPhone. Aparent, Apple ar fi obținut acces la software confidențial marca Qualcomm, inclusiv la codul sursă pentru modem-urile pe care Qualcomm le realiza pentru iPhone-uri.

Se menționează în plângere faptul că firma condusă de Tim Cook ar fi dezvăluit ulterior aceste informații despre chip-urile Qualcomm către Intel care a folosit detaliile cu pricina la dezvoltarea unor soluții similare, soluții ce vor fi regăsite de anul viitor pe toate produsele iPhone și iPad ce vor fi fabricate.

Rămâne de văzut ce decizie dă instanța, deși la prima vedere Qualcomm pare îngrijorată de pierderea unui partener precum Apple, încearcând cumva să obțină sume uriașe de bani pe seama acestor acuzații, asta înainte ca cele două părți să meargă pe drumuri diferite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×