Brățara fitness Xiaomi Mi Band 2 este vândută acum pentru suma de 20.99 euro pe TomTop.com

1.070 ori
<b>Brățara fitness Xiaomi Mi Band 2 este vândută acum pentru suma de 20.99 euro pe TomTop.com</b>Pentru cei aflați în căutarea unei brățări fitness arătoase și utilă avem astăzi o recomandare la super preț. Este vorba despre modelul Xiaomi Mi Band 2 ce se vinde de către TomTop prin intermediul unei oferte Flash Sale la suma de numai

Așa cum știți cei de la Xiaomi activează în numeroase domenii de pe piață, unul dintre acestea fiind și dezvoltarea de dispozitive purtabile. Avem smartwatch-uri sub brandul Huami, dar și brățări fitness din seria Mi Band ce se remarcă prin prețuri foarte accesibile și funcții numeroase la pachet. Modelul Mi Band 2 este produsul vedetă astăzi când TomTop îl include într-o campanie de tip Flash Sale.

Xiaomi Mi Band 2

Poate fi achiziționat astfel pentru suma de doar 20.99 euro și vorbim aici despre o brățară fitness cu greutate inedită de doar 7 grame ce este capabil să măsoare numărul de pași, distanța parcursă, dar și numărul de calorii arse. Mi Band 2 aduce un senzor pentru măsurarea pulsului, funcția de reminderpentru sedentarism, cât și funcția de monitorizare a calității somnului.

Xiaomi Mi Band 2

Se conectează via Bluetooth 4.0 la smartphone-urile ce rulează minim Android 5.0 sau iOS 7.0 și datele vor fi stocate în aplicația dedicată de mobil numită Mi Band. Vom primi și notificări pentru apelurile și mesajele ce sosesc pe telefon și mai aflați că acest dispozitiv aduce certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Display-ul este unul monocrom de 0.42 inch și bateria o unitate de 70 mAh.

Puteți achiziționa brățara Xiaomi Mi Band 2 de pe TomTop.com la prețul de 20.99 euro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×