Brățara fitness Xiaomi Mi Band 3 disponibilă la vânzare pe Cafago! Avem cod de reducere pentru voi!

2.343 ori
<b>Brățara fitness Xiaomi Mi Band 3 disponibilă la vânzare pe Cafago! Avem cod de reducere pentru voi!</b>Xiaomi nu a lansat doar smartphone-uri în cadrul uriașului eveniment de acum două săptămâni, ci și un purtabil numit Mi Band 3 care de astăzi ajunge la vânzare prin intermediul retailerilor chinezi. Produsul este disponibil și în oferta Cafago

Dacă vă aflați în căutarea unui purtabil ideal, astăzi avem o sugestie potrivită pentru voi. Se numește Xiaomi Mi Band 3 și vorbim despre o brățară fitness recent lansată pe piață care de acum este disponibilă la vânzare prin intermediul retailerului chinez Cafago.com care pe deasupra ne oferă și un cod special de reducere pentru voi. Aflați la finalul articolului care este cuponul, iar din rândurile următoare și câteva dintre aspectele cheie.

Mi Band 3

Așa cum știți deja, brățara reprezintă un upgrade estetic și totodată hardware pentru Mi Band 2, fiind o versiune mai arătoasă și mai inteligentă. Primim un ecran OLED mai generos cu rezoluție de 128 x 80 pixeli și diagonală de 0.78 inch, o baterie de 110 mAh care promite până la 20 zile autonomie într-un ritm normal de utilizare și conectivitate Bluetooth 4.2.

Mi Band 3

Smartband-ul poate fi conectat la telefoane ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 9.0 și ca funcții de tracking avem următoarele: monitorizare activitate fizică, monitorizare număr de pași, calorii arse, distanță parcursă, dar și monitorizare pentru calitatea somnului. Nu lipsește nici senzorul de puls care se va dovedi a fi foarte util.

Mi Band 3 dispune de certificare 5ATM pentru rezistența în apă de până la 50 metri adâncime, semn că poate fi utilizată și la sesiunile de înot. Folosind codul L079PB în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest purtabil la suma de doar 34.99 euro până la data de 8 iulie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×