Camera video auto Xiaomi 70MAI Smart primește un discount atractiv de la Cafago; Filmează 1080p!

2.479 ori
<b>Camera video auto Xiaomi 70MAI Smart primește un discount atractiv de la Cafago; Filmează 1080p!</b>Din partea retailerului chinez Cafago.com vine astăzi un nou cod promoțional, unul asociat camerei video auto numită Xiaomi 70MAI Smart Dash Cam care se vinde la un preț tare bun. Produsul de față este capabil să filmeze la calitate

Avem astăzi un nou cod promoțional oferit de către retailerul chinez Cafago.com, cod pentru camera video auto numită Xiaomi 70MAI Smart Dash Cam pe care o puteți vedea în imaginile de mai jos. Produsul de față se livrează la pachet cu un sticker special pentru montare, cu un cablu USB pentru încărcare și pe deasupra și cu un încărcător auto pe care în mod normal ar fi trebuit să îl achiziționăm separat.

Xiaomi MAI70

Camera vine echipată cu un procesor MSC 8323, cu 512 MB RAM și oferă senzor giroscop, Wi-Fi și un microfon la bord. Are slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o baterie de 240 mAh la pachet și un senzor capabil să filmeze la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Xiaomi MAI70

Greutatea ansamblului este de doar 69.7 grame și aflați că filmarea se realizează la un unghi wide de 130 grade - modalitate prin care se acoperă întreaga parte frontală a automobilului, cât și până la 3 benzi. O funcție utilă este cea de înregistrare automată video în caz de urgență. Clipurile au compresie h.264 și ni se promite aici și o calitate deosebită în condiții low-light. 

Folosind cuponul L44PAV în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa această cameră video auto la suma de doar 31.59 euro până la data de 22 iunie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×