Turul Magazinelor #433: Galaxy S9 la 3000 și un pic de lei, card microSD de 128 GB cu GIGA preţ, clonă Google Glass

1.916 ori
<b>Turul Magazinelor #433: Galaxy S9 la 3000 și un pic de lei, card microSD de 128 GB cu GIGA preţ, clonă Google Glass</b>Avem o mulțime de produse în turul magazinelor de astăzi, pe lista de recomandări strecurându-se chiar și un pick-up de la Philips ideal pentru nostalgigi. Avem și un preț bun pentru un card microSD de 128 GB, o tabletă grafică din China

În Turul Magazinelor de azi a trebuit să mă frec de 2 ori la ochi pentru 2 dintre oferte, aşa bune sunt. Am găsit şi o clonă de ochelari Google Glass, care erau în luna mai 300 de dolari şi acum sunt aproape la jumătate, plus un card de memorie la super preţ şi Galaxy S9 la cea mai bună ofertă de până acum. Avem şi un pickup Philips şi alte bunătăţi mai jos.

1. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Când a început lumea să îmi zică faptul că ne prinde toamna cu Galaxy S9 la sub 3000 de lei şi de Black Friday şi mai puţin îi luăm în râs. Acum când am găsit telefonul la preţul de aproximativ 3000 de lei nu mai e nimic de râs. Quickmobile.ro are un astfel de super preţ pentru flagship-ul Samsung al anului curent, varianta cu ecran mai mic şi cameră singulară. Nu e nici pe departe un neajuns, pentru că face Bokeh din software şi are un format mai comod şi mai compact. În plus diafragma variabilă e tot în cărţi pentru cameră.

2. Card SanDisk microSD Ultra 128 GB

SanDisk microSD Ultra 128 GB

Îmi plac preţurile ce par greşite şi această sumă de 201 lei pentru un card microSD SanDisk de 128 GB e excelentă. Îl găsiţi la eMAG.ro şi vine cu rata de transfer de 100 MB/s. Are clasă de viteză 10 şi a fost testat de cumpărătorii de pe eMAG cu camere GoPro, telefoane, tablete, aparate foto, toate cu brio. Cineva ar fi filmat chiar la 4K fără probleme, deşi e precizat Full HD doar în descrierea de pe site.

3. Cameră video de acţiune Mediacom M-SKIMASK

 Mediacom M-SKIMASK

Cine vrea să scape într-adevăr de canicula se va scufunda în zăpada munţilor, făcând snowboard la altitudini mari. Iar dacă vrea să filmeze tot şi nu vrea să spargă prea mulţi bani pe un GoPro, exista alternativa unei camere video de acţiune Mediacom, integrată într-o pereche specială de ochelari de schi. Costă 239 lei şi filmează Full HD prin intermediul unui senzor de 5 MP. Are unghi larg, de 135 de grade, rezista la şocuri, UV, aburire şi zgârieturi.

4. Ochelari 3D VISION-800 

Ochelari 3D VISION-800

Într-un Tur al Magazinelor din luna mai lăudăm faptul că am găsit o pereche de ochelari care în sfârşit îl clonează pe Google Glass. Se numeşte Vision-800 şi este o pereche de ochelari 3D cu componente de smartphone. Are Android 4.4 la bord, procesor MediaTek, cameră de 5 MP şi Bluetooth 4.0. Integrează microfon şi promite proiectarea de UI virtual de până la 80 inch. Vine şi cu 1 GB RAM şi 2 GB stocare.

Compatibilitatea cu mouse (oferit la pachet) mă intrigă. Costă 179.99 dolari la GeekBuying.com.

5. Tabletă grafică Huion

Tabletă grafică Huion

Nu o fi acesta un model Wacom, dar este o tabletă de desen destul de solidă. Costă 55.99 dolari la Cafago.com şi vine cu 8 GB memorie, 12 butoane pentru funcţionalităţi de desen şi pictură şi stylus la pachet. Toate butoanele pot fi personalizate şi totul se face pe bază de "digitizer electromagnetic" aici. Se conectează la PC-uri cu Windows fără probleme şi este compatibilă cu softuri Corel, Macromedia Flash, ComicStudio, 3D Max, Autodesk Maya şi multe altele.

6. Pick-Up Philips OTT2000/12 (Resigilat)

Philips OTT2000/12

Cine încă mai ţine la fidelitatea unui disc/vinil dar nu vrea să cheltuiască prea mult, poate cumpăra un pickup resigilat Philips de la Flanco.ro. Costă 439 lei şi vine cu Dynamic Bass Boost, Bluetooth, audio în, redare CD şi suport MP3. Puteţi şi converti muzica de pe vinil în MP3 cu acest device din ce am înţeles şi face înregistrări şi de la radio FM via USB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×