Căștile wireless Xiaomi Mi Sports primesc o reducere de 10 euro pe Cafago.com!

755 ori
<b>Căștile wireless Xiaomi Mi Sports primesc o reducere de 10 euro pe Cafago.com!</b>Din partea retailerului chinez Cafago avem astăzi un nou cod promoțional ce scade cu aproximativ 10 euro prețul căștilor wireless Xiaomi Mi Sports. Dispozitivul de față este destinat sportivilor în mod special, asta grație design-ului ce implică

Achiziția unor căști wireless ideale pentru activități sportive precum jogging-ul se poate dovedi destul de costisitoare, dar există și opțiuni de buget pentru cei care nu vor să cheltuiască o sumă mare de bani. Căștile Xiaomi Mi Sports sunt un exemplu cât se poate de bun că pe piață există și soluții accesibile care oferă sunet de calitate și o autonomie pe măsură.

Xiaomi Mi Sports

Căștile de față primesc astăzi o reducere din partea celor de la Cafago.com și oferă suport Bluetooth 4.1 pentru conectarea la smartphone, asta într-un interval de doar 3 secunde. Există și o funcție multi-point care permite conectarea căștilor la două terminale și trecerea de la unul la altul foarte rapid.

Xiaomi Mi Sports

Xiaomi Mi Sports au o greutate de doar 14.5 grame și includ un microfon MEMS pentru purtarea de apeluri, butoane pentru ajustarea volumului, dar și un buton special pentru acceptarea apelurilor. Avem și certificare IPX4 pentru protecția la apă și transpirație, iar bateria de 110 mAh de la interior promite până la 5 ore de playback audio continuu sau 280 ore de autonomie în modul standby.

În pachet veți găsi 5 perechi de dopuri pentru urechi de mărimi diferite și aflați că impedanța audio este de 32 ohm. Prețul este de 23.32 euro dacă veți folosi codul promo L060PA în secțiunea de comandă de pe Cafago, oferta fiind valabilă până pe 27 iulie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×