Suunto 3 Fitness este un nou smartwatch destinat persoanelor active; Are certificare 3ATM și ecran circular

2.159 ori
<b>Suunto 3 Fitness este un nou smartwatch destinat persoanelor active; Are certificare 3ATM și ecran circular</b>Din partea producătorului finlandez Suunto sosește astăzi lansarea unui nou smartwatch, purtabil numit Suunto 3 ce pune accentul pe partea de tracking fitness. Acesta vine cu un ecran circular și ne oferă certificare 3ATM pentru rezistența

Producătorul finlandez Suunto a anunțat astăzi lansarea unui nou smartwatch arătos destinat persoanelor active, model numit Suunto 3 Fitness ce va sosi echipat cu ecran circular și cu certificare 3ATM pentru rezistența la apă de până la 30 metri adâncime. Este ideal și pentru înot, iar grație accelerometrului de la bord se poate determina viteza, ritmul de alergare, dar și distanța parcursă pe parcursul unei ture de jogging.

Suunto 3 Fitness

Acest smartphone aduce și senzor de puls și la pachet este inclusă și funcția prin care putem crea planuri de antrenament în cazul în care dorim să ne ținem de un program strict de exerciții fizice. Sunt oferite și diferite moduri Sport pentru o serie de activități precum înot, ciclism, joggind, ba chiar și anternament la sală. Se măsoară și caloriile arse, iar pe timpul nopții ceasul monitorizează calitatea somnului. 

Suunto 3 Fitness

Suunto 3 Fitness poate fi conectat la un smartphone pentru a se primi notificări pentru apelurile sau mesajele sosite, iar un detaliu neobișnuit este acela că ceasul nu aduce un ecran tactil, astfel că nu putem interacționa cu notificările, ci doar vedea datele despre activitatea fizică și ora prin intermediul celor 3 butoane fizice plasate lateral. Ceasul vine la un preț de 199 euro în 3 variante de culoare: negru, alb, verde și roz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×