Pentru sub 70 euro, smartwatch-ul ZeBlaze Thor Pro aduce conectivitate 3G, baterie de 500 mAh și alte dotări atractive

2.229 ori
<b>Pentru sub 70 euro, smartwatch-ul ZeBlaze Thor Pro aduce conectivitate 3G, baterie de 500 mAh și alte dotări atractive</b>Dacă sunt persoane printre noi care se află în căutarea unui smartwatch pe care să nu plătească prea mult, atunci au ajuns fix unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm un produs foarte interesant vândut de către Cafago. Se numește ZeBlaze

Avem astăzi pentru voi o nouă reducere propusă de către retailerul chinez Cafago.com și anume un discount asociat smartwatch-ului ZeBlaze Thor 3G. Folosind cuponul pe care îl aflați din rândurile de mai jos, veți putea achiziționa ceasul de față pentru sub 70 euro ceea ce sună tare bine în raport cu dotările care ni se propun. Să vedem deci cu ce se laudă acest purtabil marca ZeBlaze!

ZeBlaze Thor 3G

În primul rând atrage printr-un design arătos, adoptând un look mai sportiv și un cadran metalic ce reflectă acest detaliu. Suntem întâmpinați de un ecran IPS de 1.53 inch ce oferă rezoluție de 320 x 320 pixeli și la interior de un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz. Ceasul are și 1 GB RAM, dar și 16 GB de stocare flash totodată.

ZeBlaze Thor 3G

Se mai aduce aici și o cameră foto de 2 megapixeli plasată lateral, slot pentru o cartelă nano-SIM cu suport 2G și 3G, respectiv conectivitate Bluetooth 4.0. Folosind acest standard putem conecta la acest purtabil smartphone-uri ce rulează minim Android 4.0 sau iOS 9.0, deși datorită slotului SIM, produsul se poate utiliza și de sine stătător.

ZeBlaze Thor 3G

ZeBlaze Thor Pro 3G mai aduce și funcția de apelare/mesagerie, un senzor pedometru pentru măsurarea pașilor, caloriilor și a distanței parcurse, dar și un senzor de monitorizare pentru puls. O baterie de 500 mAh se află la bord și ceasul dispune și de Wi-Fi 802.11 b/g/n. Folosind cuponul L2905J puteți achiziționa acest ceas pentru suma de 66.65 euro doar până pe 28 mai de pe Cafago.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×