Smartwatch-ul KingWear KW88 oferă conectivitate 3G, Wi-Fi și ecran AMOLED pentru numai 68.99 euro

1.355 ori
<b>Smartwatch-ul KingWear KW88 oferă conectivitate 3G, Wi-Fi și ecran AMOLED pentru numai 68.99 euro</b>Retailerul chinez Cafago.com ne propune astăzi o nouă reducere atractivă, cea aplicată smartwatch-ului numit Kingwear KW88 3G pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Purtabilul de față se remarcă printr-un design atractiv și prin funcțiile

Avem astăzi pentru voi sub formă de recomandare un smartwatch foarte interesant, model numit Kingwear KW88 3G care vine echipat cu o serie de funcții și caracteristici atractive după cum descoperiți din rândurile următoare. Produsul se găsește în oferta retailerului chinez Cafago care are pentru voi și un cod promoțional de reducere pe care îl aveți la final de articol alături de suma pe care o veți avea de plătit.

Kingwear KW88 3G

Ceasul atrage la prima vedere prin design și aflăm că și la nivel hardware se prezintă la fel de bine. Are un ecran circular de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 400 x 400 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz care de regulă este întâlnit pe smartphone-uri, cât și 512 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare flash.

Kingwear KW88 3G

Kingwear KW88 3G ne mai pune la dispoziție și o cameră foto de 2 megapixeli, nelipsitul senzor de puls pentru monitorizarea numărului de pași și a caloriilor arse, dar și un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. Este compatibil cu telefoane Android sau iOS, dar poate fi utilizat și de sine stătător grație suportului 3G pentru microSIM.

Kingwear KW88 3G

Mai aduce conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi, dar și GPS la bord. Aflați că ceasul rulează o versiune modificată de Android 5.1 și că bateria este o unitate de 400 mAh. Suportă mesagerie SMS, apeluri voce și avem și funcție de notificări. Prin folosirea codului promoțional L1605P1 puteți cumpăra acest ceas la suma de doar 68.99 euro de pe site-ul Cafago.com până la data de august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×