BLU lansează smartphone-ul low-end VIVO 5 Mini; vine cu display de 4 inch și costă doar 62 dolari

1.499 ori
<b>BLU lansează smartphone-ul low-end VIVO 5 Mini; vine cu display de 4 inch și costă doar 62 dolari</b>Compania americană BLU anunță astăzi lansarea unui smartphone low-end numit VIVO 5 Mini, telefon cu dotări modeste și preț de doar 62 dolari. Acest model ne amintește puțin de iPhone 4 atunci când luăm în seamă capitolul design, dar din punct de vedere

BLU Vivo 5 Mini este un nou smartphone anunțat astăzi de către compania americană BLU, telefon din zona low-end ce ne amintește puțin ca design de iPhone 5, fiind oferit aici un display de fix 4 inch și o carcasă unibody metalică. Aflăm pentru început faptul că produsul de față va fi disponibil comercial începând din data de 10 ianuarie 2017 prin intermediul Amazon.co.uk pentru un preț de doar 62 dolari ~ 270 lei.

BLU Vivo 5 Mini

Dotările nu sunt deloc impresionante, iar pe lângă display-ul de 4 inch avem un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, un chip de 512 MB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. Avem o cameră frontală de 2 megapixeli și un senzor foto principal de 5 megapixeli cu bliț LED.

Telefonul mai vine cu suport dual-SIM, cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și din păcate doar cu suport pentru conectivitate 3G. Ca design cel puțin acest smartphone nu arată deloc rău, iar dacă bugetul vostru este unul limitat, telefonul poate fi o soluție interesantă de luat în seamă. Nu ar fi exclus să îl vedem pe viitor și în portofoliul Allview.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×