Ceasul SKMEI cu afișaj digital oferă certificare 5ATM și un design sportiv; costă 6.39 dolari pe TomTop

1.133 ori
<b>Ceasul SKMEI cu afișaj digital oferă certificare 5ATM și un design sportiv; costă 6.39 dolari pe TomTop</b>Am găsit astăzi în oferta celor de la TomTop.com și ceasul SKMEI cu afișaj digital, produs cu design sportiv ce se remarcă grație certificării sale 5ATM de rezistență la apă. Asta înseamnă că poate fi purtat la încheietură chiar și atunci când

Un alt produs pe care l-am găsit în secțiunea Daily Deals de pe TomTop.com este și ceasul cu afișaj digital SKMEI pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Acesta are și iluminare pentru a vedea informațiile legate de oră sau dată chiar și noaptea și dispune de funcții precum dual-time, alarrmă, afișare dată și altele.

SKMEI

După cum se poate vedea, design-ul este unul sportiv și aflați că la nivel de materiale s-a folosit aici policarbonatul, metalul pentru capacul din spate și siliconul pentru cureaua sa. Ceasul SKMEI cântărește numai 52 grame și unul dintre punctele sale forte este certificarea 5ATM, semn că poate fi luat fără probleme la piscină, duș sau chiar la înot.

SKMEI

Prețul afișat în acest moment de către retailerul chinez TomTop.com este de numai 6.39 dolari, preț asociat unei campanii de vânzări flash. Din stocul de 1500 unități rezervat s-au vândut deja un număr de 994 ceasuri, așa că ar trebui să vă grăbiți dacă produsul v-a atras atenția. Îl găsiți aici pe negru, verde, albastru și roșu!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×