Smartwatch-ul No.1 F5 este acum disponibil la precomandă; se găsește la GeekBuying pentru 49.99 dolari

1.427 ori
<b>Smartwatch-ul No.1 F5 este acum disponibil la precomandă; se găsește la GeekBuying pentru 49.99 dolari</b>Sfârșitul lunii decembrie marchează și startul vânzărilor pentru ceasul inteligent No.1 F5, smartwatch ce se prezintă chiar bine la nivel de look și nici pe partea de dotări hardware nu stă rău deloc. Acesta poate fi găsit în oferta GeekBuying

Prin luna octombrie a acestui an aflam că No.1 are în pregătire un nou smartwatch interesant, model cunoscut sub numele comercial de No.1 F5 care de astăzi poate fi comandat oficial. Se vinde prin intermediul celor de la GeekBuying.com la precomandă și prețul afișat este de 49.99 dolari, sumă deloc rea pentru ce primim în cazul de față.

No.1 F5

Ceasul este unul arătos echipat cu display OLED color de 0.95 inch și producătorul afirmă că avem parte de protecție Corning Gorilla Glass 3. Ni se oferă certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, conectivitate A-GPS cu suport pentru serviciul de navigare Google Maps și un sistem de notificări pentru SMS-urile și apelurile primite pe telefon.

No.1 F5

Există și o funcție de apelare și expediere mesaje prin Bluetooth, un senzor pedometru pentru monitorizarea activității fizice, senzor de puls, dar și un altimetru, barometru și senzor de temperatură. Toate aceste echipări îl fac ideal pentru cei pasionați de spoturi montane sau de cei care se aventurează în sălbăticie, iar un plus este bateria de 350 mAh ce rezistă 3 săptămâni în standby.

No.1 F5

De asemenea, ceasul No.1 F5 este compatibil cu telefoane iOS și Android și va oferi și alerte pentru sedentarism și monitorizare a activității fizice în funcție de sportul practicat, lista fiind una generoasă: escaladare, jogging, ciclism, badminton, fotbal și altele. Detalii extra despre smartwatch-ul de aici puteți găsi pe GeekBuying.com și tot de aici plasa o comandă la prețul de 49.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×