Samsung pregăteşte un Chromebook cu format 2 în 1 şi cu stylus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.160 ori
<b>Samsung pregăteşte un Chromebook cu format 2 în 1 şi cu stylus</b>Pentru la anul sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui Chromebook cu format 2 în 1 și cu stylus S-Pen la pachet, model cu tastatură detașabilă totodată. Până acum am mai avut modele cu balama rotativă dar de această dată

Samsung pregăteşte o nouă generaţie de Chromebook, care ar putea vedea lumina zilei chiar la CES 2018 luna viitoare şi de asemenea ar putea inaugura un nou format. Astfel, ar fi un terminal Chrome OS 2 în 1, un detaşabil cu tabletă plus tastatură, care împreună compun un laptop. Noutatea este totuşi stylusul.

Şi nu va fi un stylus ca la PixelBook de la Google, ci unul care chiar se introduce într-o fantă specială a device-ului. Dovezi cu privire la acest laptop şi la stylusul sau au apărut în Chromium Repository, acolo unde numele de cod “Nautilus” este menţionat. Rulează Chrome OS, are Play Store şi Google Assistant. Stylusul este menţionat prin funcţia “PEN-EJECT”, iar zona de depozitare este cunoscută drept un “silo” aici.

Stylusul va fi similar cu S-Pen şi nu va fi unul special precum Surface Pen, Pixel Pen sau Apple Pencil. Ca atare nu va avea nici bateria proprie de încărcat. Nu e foarte clar dacă acesta va fi unul dintre acele Chromebook-uri cu procesor Snapdragon 845 sau nu… Dacă vine cu adevărat cu toate aceste funcţii, mă aştept la un preţ destul de piperat, chiar şi pentru un laptop modern.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×