Smartwatch-ul sportiv Best EX18 se vinde pentru numai 16.78 dolari de către retailerul chinez Cafago

1.210 ori
<b>Smartwatch-ul sportiv Best EX18 se vinde pentru numai 16.78 dolari de către retailerul chinez Cafago</b>Prețurile smartwatch-urilor au intrat serios la apă și un exemplu numai bun de luat în calcul este modelul Best EX18 ce se vinde acum pentru doar 16.78 dolari de către retailerul chinez Cafago.com odată ce veți adăuga codul promo

Un lucru pe care l-ați observat cu siguranță este și acela că prețurile smartwatch-urilor a scăzut serios, referindu-ne aici bineînțeles la produsele din China și nu la dispozitivele de top de pe piață. În oferta retailerului asiatic Cafago.com regăsim un asemenea purtabil la super-preț, model numit Best EX18 Sports ce se vinde pentru suma de doar 16.78 dolari dacă folosiți codul OCPW05 la comandă.

Best EX18

Oferta este valabilă până la final de lună și ceasul de față se remarcă prin look-ul sportiv pentru început. Are un display monocrom circular, sistem de monitorizare în timp real al activității fizice (pași, distanță, calorii), conectivitate Bluetooth 4.0 pentru conectarea la smartphoen și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. 

Best EX18

Best EX18 mai aduce și o funcție alarmă, repesctiv funcția remote camera prin care putem folosi butonul de pe ceas pe post de shutter foto. Se oferă și notificări pentru apelurile și mesajele de pe telefon și aflați că la interiorul carcasei din oțel inoxidabil 316L se află o baterie CR2032 cu autonomie de până la 8 luni într-un mod normal de utilizare. 

Ceasul cântărește numai 70 grame și se livrează cu o curea din silicon. Îl puteți achiziționa de aici la prețul de 16.78 dolari folosind codul mai sus menționat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×