Cafago.com vinde o mini tastatură wireless cu proiecție laser pentru doar 31.99 dolari; are și rol de mouse

1.073 ori
<b>Cafago.com vinde o mini tastatură wireless cu proiecție laser pentru doar 31.99 dolari; are și rol de mouse</b>În cazul în care vreți să faceți un cadou mai deosebit unui prieten avem astăzi o sugestie pentru voi. Este vorba despre o tastatură wireless cu proiecție laser după cum ați remarcat încă din titlu, produs ce poate fi achiziționat

Dacă vă aflați în căutarea unui cadou mai inedit pentru un amic cu ocazia zilei de naștere, avem o propunere interesantă pentru voi. Așa cum vedeți încă din titlu este vorba despre o tastatură wireless cu proiecție laser ce este vândută de către retailerul chinez Cafago.com pentru suma de numai 31.99 dolari. Este un dispozitiv cu adevărat special și extra detalii tehnice aflați din rândurile următoare.

Tastatura cu proiectie laser

Ei bine, pe lângă rolul de tastatură acest gadget are și rol de mouse, mod pe care îl activați cu o singură apăsare de buton. Se poate conecta la diferite categorii de produse, de la smartphone și tabletă la laptop sau altele ce suportă conectivitate Bluetooth. Layout-ul este unul qwerty English și la activarea modului mouse întreaga suprafață de proiecție se va transforma într-un touchpad.

Tastatura cu proiectie laser

Aflați că tastatura are la interior o baterie de 700 mAh și că telefoanele compatibile sunt cele care rulează minim iOS 4.0 sa minim Android 3.0. Suportă și platforme precum Windows, Windows Phone, Mac OS, Linux, cât și Unix, iar greutatea sa totală este de doar 55 grame. La prețul de 31.99 dolari practicat de către Cafago.com este un cadou bun de luat în seamă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×