Wear OS 2.1 se distribuie acum către smartwatch-urile compatibile; Iată noutățile

1.989 ori
<b>Wear OS 2.1 se distribuie acum către smartwatch-urile compatibile; Iată noutățile</b>Începând din acest weekend cei de la Google dau startul distribuirii lui WearOS 2.1 către smartwatch-urile compatibile, un sistem de operare ce aduce noutăți și la nivel vizual. Există mai jos și o listă a acelor ceasuri care nu vor primit actualizarea

Prin intermediul unui leak aflam la finalul acestei veri faptul că Google pregătește o actualizare majoră pentru Wear OS, platforma software destinată ceasurilor inteligente. Astăzi după o lună de așteptare descoperim că release-ul numit Wear OS 2.1 este gata, acesta fiind distribuit în momentul de față către ceasurile compatibile. Aflați din rândurile de mai jos care sunt noutățile și care sunt smartwatch-urile ce îl vor primi!

Ei bine aflați că acest release ajunge pe toate smartwatch-urile care au rulat Android Wear 2.0 din momentul lansării pe piață, dar și pe acele purtabile care au primit actualizarea ulterior. Există o listă a smartwatch-urilor ce nu se vor putea bucura de acest update însă, fiind vorba despre următoarele: LG G Watch, Samsung Gear Live, Moto 360 (1st Gen), Sony Smartwatch 3 și primul Asus ZenWatch.

Printre schimbările aduse de către Wear OS 2.1 avem noi modalități de navigare, astfel că un swipe din zona de sus ne va conduce direct către secțiunea de setări rapide, în vreme ce un swipe de jos în sus ne va deschise secțiunea de notificări. Cu un swipe în stânga accesăm Google Fit, în vreme ce un swipe în dreapta îl activează pe Google Assistant.

Noul release mai beneficiază și de funcția de informații proactive în cadrul secțiunilor Google Now, Google Feed și Google Discover. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×