LG își va prezenta primul smartphone pliabil anul viitor în cadrul târgului CES 2019

826 ori
<b>LG își va prezenta primul smartphone pliabil anul viitor în cadrul târgului CES 2019</b>Nu demult am aflat și informația că și sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc lansarea unui smartphone pliabil, terminal despre care are detalii astăzi nimeni altul decât Evan Blass. Tratăm informația cu încredere, asta pentru că

Deși Samsung spera să fie prima companie care aduce pe piață un smartphone pliabil, am aflat în această dimineață că titlul i-a fost furat de o companie no-name care a prezentat chiar azi un dispozitiv de genul. V-am vorbit despre acesta într-un articol dedicat pe care îl găsiți aici, iar acum continuă cu știri din zona terminalelor pliabile, asta pentru că nimeni altul decât Evan Blass a.k.a @evleaks are informații pentru noi.

LG

Leaker-ul afirmă că deși nu cunoaște detalii despre planurile Samsung, știe că rivalii sud-coreeni LG Electronics au în plan să prezinte un asemenea smartphone pliabil chiar la începutul anului viitor, mai precis în perioada 8 - 12 ianuarie 2019. Nu știm exact cum va arăta abordarea LG, dar poate că brevetul din vară va avea ceva în comun cu noul dispozitiv. 

Atunci vedeam un design interesant care implica plierea dispozitivului la mijloc și adoptarea unui format de tip clapetă. Brevetul detalia și o tehnologie de tip dual-hardware care va permite utilizarea telefonului în mai multe moduri pentru apeluri voce. Tot din documentele asociate acestei invenții aflam că balamaua de la mijlocul device-ului era echipată cu magneți puternici ce asigurau că telefonul nu se va deschide accidental atunci când este pliat.

Ei bine, se pare că ne așteaptă o avalanșă de telefoane pliabile la anul, printre producătorii ce urmează să atace acest segment numărându-se și Huawei. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×