Digi Mobil anunță primele două telefoane Huawei care primesc suport VoLTE și Voce Wi-Fi; iată-le

2.369 ori
<b>Digi Mobil anunță primele două telefoane Huawei care primesc suport VoLTE și Voce Wi-Fi; iată-le</b>Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi care sunt primele smartphone-uri Huawei ce primesc suport pentru tehnologiile VoLTE și Voce Wi-Fi. Este vorba pentru început despre Huawei Mate 10 Pro și Huawei P9 Lite mini

Astăzi cei de la Digi Mobil ne anunță prin intermediul unui comunicat de presă care sunt primele două smartphone-uri Huawei ce primesc suport pentru tehnologiile VoLTE și Voce Wi-Fi. Printre acestea se numără și Huawei Mate 10 Pro, telefon care primește software-ul aferent chiar de astăzi 14 decembrie, modalitate prin care se activează funcționalitatea pentru cele două servicii mai sus menționate.

Ulterior, în prima parte a anului 2018 va sosi și actualizarea software pentru al doilea smartphone Huawei de pe listă și anume Huawei P9 Lite Mini. Așa cum știți deja, serviciul VoLTE permite o conectare foarte rapidă a apelului, un timp de așteptare redus din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonului unui destinatar, dar și o calitate și o claritate a sunetului mai ridicată.

Voce Wi-Fi asigură o acoperire mai bună a rețelei în spații cu semnal redus sau chiar și fără semnal de rețea, folosindu-se conexiunea Wi-Fi din casă. Ambele servicii de aici pot fi utilizate gratuit și tot gratuită este și activarea pentru toate abonamentele din ofertă. Mai jos puteți vedea și prețurile pentru cele două telefoane Huawei:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×