Best C18 este un MP3 player ce redă fișiere APE și FLAC; Costă 15.74 euro și are rol și de reportofon

970 ori
<b>Best C18 este un MP3 player ce redă fișiere APE și FLAC; Costă 15.74 euro și are rol și de reportofon</b>Bateria smartphone-ului din buzunar ne lasă uneori în cele mai grele momente și în cazul în care nu avem un prieten prin preajmă cu care să comunicăm, timpul parcă trece și mai greu. O soluție interesantă ar fi achiziția unui MP3 player

Retailerul chinez Cafago.com vă propune astăzi un nou produs interesant, unul pentru care ne oferă chiar un cupon de reducere pentru a-l achiziționa la un preț mai bun. După cum ați descoperit încă din titlu este vorba despre Best C18, un MP3 player ce se prezintă bine atât la nivel de look, cât și pe partea de dotări hardware - asta ținând cont de prețul de numai 15.74 euro la care îl puteți achiziționa în acest moment.

Best C18

E drept că telefonul din buzunar are și rol de MP3 Player, dar un asemenea dispozitiv se poate dovedi mult mai practic pentru redarea audio, plus că salvăm din bateria smartphone-ului în acest fel. Produsul de aici vine echipat cu 8 GB de stocare flash, cu slot microSD pentru carduri de până la 128 GB și cu un ecran TFT de 1.8 inch pe care vor fi afișate informații despre playlist-uri, albume și multe altele.

Best C18

Bateria de 300 mAh de la bord promite până la 20 ore de playback audio, iar timpul de standby ajunge la 60 ore. Poate reda fișiere audio MP3, WMA, WAV, AAC, APE, FLAC, dar și materiale video AVI sau fotografii în format JPG, JPEG, BMP. De asemenea, poate citi și fișiere TXT și oferă suport pentru formatul de recodare MAV și MP3. Pe deasupra, există aici și Radio FM pentru ca pachetul să fie complet.

Best C18

Best C18 are port microUSB v2.0 pentru încărcare, jack audio 3.5 mm, un difuzor dedicat, ba chiar și funcția de reportofon. Folosind codul promoțional L3112V în secțiunea de comandă de pe Cafago.com veți putea achiziționa acest MP3 Player pentru suma de doar 15.74 euro până la data de 7 martie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×