Google Pay este lansat oficial în SUA și UK, dar pentru moment nu e 100% funcțional

1.025 ori
<b>Google Pay este lansat oficial în SUA și UK, dar pentru moment nu e 100% funcțional</b>În urmă cu o lună am scris și despre dorința celor de la Google de a unifica platformele de plăți Android Pay cu Google Wallet, unificare ce sosește astăzi oficial sub forma lui Google Pay. Noul serviciu de plăți debutează oficial în SUA și UK

Scriam luna trecută despre unificarea lui Android Pay şi Google Wallet în Google Pay, un nou serviciu de plăți cu mobilul. Azi aflăm că Google Pay este disponibil, doar în SUA şi UK deocamdată, dar nici acolo cu toate funcţiile activate.

Google Pay

Acesta este un serviciu unificat de plăţi, care integrează beneficiile lui Android Pay pentru plăți online şi pe Google Wallet pentru plăţi de tip peer to peer cu carduri şi conturi bancare. Avem de-a face cu o aplicaţie bazată pe celebrul API Google, care permite un input de date pentru plăți mai simplu. Cine are deja Android Pay pe telefon nu trebuie să facă vreo modificare, softul fiind actualizat şi rebranduit automat în Google Pay.

Google Wallet a fost rebranduit temporar în Google Play Send şi va fi integrat lent (dar sigur) în Google Pay. Deocamdată persoanele care au vrut să testeze sistemul nu se declară prea încântate. Plăţile peer to peer între utilizatori nu merg, dar plăţile direct cu serviciul pentru servicii, facturi şi produse ar funcționa. Aplicaţia concentrează şi diferitele carduri, cupoane de reduceri şi alte tipuri de cupoane speciale.

Google Pay va fi integrat în perioada următoare în site-uri şi aplicaţii asociate celor mai celebre magazine. Suportă Visa şi Mastercard şi are şi integrare cu gift card-uri. Google promite o securitate sporită şi promite că tranzacţiile sale se vor face fără probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×