Cafago.com are la vânzare o cameră video auto pentru numai 10.49 dolari; filmează 720P la 60 fps

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.184 ori
<b>Cafago.com are la vânzare o cameră video auto pentru numai 10.49 dolari; filmează 720P la 60 fps</b>Retailerul chinez Cafago.com vine astăzi cu o reducere tare atractivă pentru noi, discount aplicat unei camere video pentru filmarea traficului la interiorul automobilului. Produsul de față este vândut pentru suma de doar 10.49 dolari

Filmarea traficului de la interiorul automobilui a devenit mai mult decât un simplu trend, a devenit o modalitate prin care putem prezenta o dovadă în situația în care din nefericire suntem implicați într-un accident ușor de care nu ne facem vinovați. Materialele video înregistrate pot servi la fel de bine și pentru a face vlog-uri de călătorie sau timelapse-uri inedite și asta pentru un preț incredibil de mic.

Camera video auto

Camerele de genul au ajuns a fi foarte accesibile după cum ne demonstrează astăzi chiar cei de la Cafago.com. Ei vând camera video auto NEW Mini pentru suma de numai 10.49 dolari dacă veți folosi codul promoțional OCK5850 în secțiunea de comandă. Oferta este valabilă până la data de 15 noiembrie și raportat la capabilitățile camerei, eu zic că promoția nu trebuie trecută cu vederea.

Camera video auto

Această cameră filmează Full HD potrivit producătorului și pentru cei care vor să se bucure de un framerate ridicat trebuie să știe că produsul filmează și HD 1280 x 720 pixeli la 60fps. Unghiul de filmare este de 145 grade și avem suport pentru carduri microSD de până la 32 GB pentru stocarea materialelor video, funcția de înregistrare în loop, senzor giroscop și funcția de detectare mișcare.

Detalii extra aflați de pe site-ul retailerului Cafago.com, acesta fiind și locul de unde camera poate fi comandată la prețul de numai 10.49 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×