Cafago vinde o dronă cu filmare HD și timp de zbor de 18 minute pentru doar 36 euro

1.184 ori
<b>Cafago vinde o dronă cu filmare HD și timp de zbor de 18 minute pentru doar 36 euro</b>Dacă încă nu ați descoperit până acum cât de utilă se poate dovedi o dronă, poate că promoția Cafago de astăzi vă va convinge să o faceți. Este cazul să porniți de la un model mai accesibil și ca ulterior să mergeți pe o variantă mai bine echipată

Ultimii ani ne-au adus pe piață și drone, dispozitive foarte interesante pe care oricine și le poate permite acum. Un asemenea model accesibil găsim astăzi în oferta celor de la Cafago.com, fiind vorba despre varianta numită Best Utoghter 69601 care se remarcă prin câteva elemente cheie. Avem și un cod promoțional prin care prețul standard de vânzare scade și pentru o primă dronă lucrurile nu sună deloc rău.

Drona

Ca design amintește de un DJI Phantom și dispune de control Wi-Fi 2.4GHz folosind o aplicație dedicată pe care o putem descărca pe telefon. Filmează la rezoluție HD ceea ce este destul de okay pentru o dronă de începător și bateria de la interior este o unitate Li-polymer de 1800 mAh care promite până la 18 minute de zbor.

Drona

Printre funcțiile avute se numără zborul lateral, posibilitate de întoarcere stânga/dreapta, urcare/coborâre, sau înainte înapoi. Mai avem pe listă și funcția de menținere a altitudinii, decolare și aterizare cu o singură apăsare de buton, ba chiar și funcția 3D flip. Se poate desena o traiectorie pe care drona să o urmeze și interesant mi se pare și faptul că producătorul scoate în evidență compatibilitate cu iPhone X.

Dacă folosiți codul promo L9744RM în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest produs pentru suma de doar 36.32 euro până la data de 26 mai!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×