Allview X4 Soul Infinity Plus Unboxing: flagship-ul Infinity este aici, cu 6 GB RAM şi cameră duală (Video)

2.009 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity Plus Unboxing: flagship-ul Infinity este aici, cu 6 GB RAM şi cameră duală (Video)</b>Într-un final avem ocazia să vă prezentăm și vârful de gamă Infinity a celor de la Allview și anume modelul X4 Soul Infinity Plus pe care îl vedeți astăzi scos din cutie. Descoperim împreună ce accesorii se află la interior și cum se prezintă

Suntem familiarizaţi cu seria Allview X4 Soul Infinityîncă de când era în faşă şi proiect şi v-am prezentat deja modelele Infinity N şi Infinity L din această gamă. Acum trecem la ceva mai serios şi performant, "tăticul" seriei şi anume Allview X4 Soul Infinity Plus. Acest veritabil flagship trece la 6 GB RAM, are cameră duală şi ecran de 6 inch. Costă 1.999 lei, a debutat în septembrie cu restul seriei şi îl scoatem din cutie mai jos.

Allview X4 Soul Infinity Plus, continutul cutiei

În cutia sa plată şi foarte lată găsim garanţia, manualul şi nişte căşti cu look premium, poate cele mai arătoase oferite de Allview până acum. Primim şi încărcător, cablu USB Type-C, ba chiar şi un dongle USB Type-C to full USB. Lista e completată de cheiţa metalică pentru sloturi, o husă şi protecţie pentru ecran. Allview X4 Soul Infinity Plus e şocant de uşor la 156.4 grame, poate cel mai uşor telefon cu ecran de 6 inch văzut de mine în ultima vreme.

Allview X4 Soul Infinity Plus scos din cutie

Are o ramă metalică solidă, iar spatele e prelucrat pe baza tehnologiei IML Art, cu un material plastic ce imită foarte bine sticla. Măsoară 8 mm în grosime şi vine cu un ecran 18:9 de 6 inch, un IPS LCD cu rezoluţie Full HD+. La interior avem un CPU MediaTek Helio P25, 6 GB RAM, 64 GB stocare şi slot microSD. Rulează Android 7.1 Nougat, cu o interfaţă destul de stock, unde AVI şi-a găsit loc de cinste în mijlocul zonei dock din partea inferioară a ecranului. AVI este asistentul vocal în limba română a celor de la Allview.

Castile lui Allview X4 Soul Infinity Plus

Nuanţa pe care o avem noi este "Night Sky", iar pe partea de cameră, acest smartphone propune senzori de 13 MP şi 5 MP în setup dual camera, în spate. Ştie şi Bokeh şi filmare 4K, iar camera frontală este una de 13 MP. Scannerul de amprente este găsit în spate, sub cameră, aceasta din urmă având şi protecţie din sticlă de safir. În cele din urmă la bord se află şi o baterie de 3.050 mAh, iar în faţă mai avem şi un blitz LED pentru selfie.

Ecranul are parte de tehnologie Miravision, cu ample opţiuni şi personalizări, pe care le vom pune la treabă la momentul recenziei. Revenim cu aceasta în 2018! Rămânem cu impresia unui telefon elegant, destul de compact pentru 6 inch şi cu promisiunea de performanţă la nivel high midrange.

Allview X4 Soul Infinity Plus Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×