Imprimanta 3D Anet A8 poate fi achiziționată acum din depozitul european Cafago pentru doar 123.47 euro

1.611 ori
<b>Imprimanta 3D Anet A8 poate fi achiziționată acum din depozitul european Cafago pentru doar 123.47 euro</b>Dacă vă aflați în căutarea unui dispozitiv deosebit sau a unui cadou care va impresiona persoana dragă, atunci poate că o imprimantă 3D este răspunsul. Spre bucuria noastră cei de la Cafago chiar ne oferă astăzi un cod promo de reducere

Cei aflați în căutarea unui dispozitiv sau cadou deosebit pot alege astăzi achiziția unei imprimante 3D din oferta celor de la Cafago, retailer care astăzi are un voucher special de reducere pentru un asemenea produs. Se numește Anet A8 3D și este vorba despre o imprimantă de înaltă precizie care se livrează direct din depozitul european al comerciantului, ceea ce înseamnă că nu avem TVA de plată.

Anet A8

Dispozitivul vine echipat cu un ecran LCD și aduce 5 butoane dedicate pentru interacțiune simplă, dar și suport pentru printare de pe card microSD. Acesta funcționează cu diferite tipuri de filamente 3D precum ABS, PLA, HIPS, PP, dar și Nylon, fiind potrivit pentru printarea de jucări, machete, dar și de huse de telefon dacă vă interesează acest aspect.

Anet A8

În funcție de imaginație puteți crea obiecte deosebit și aflați că acesta este un produs DIY, adică vine dezasamblat și necesită asamblare urmând instrucțiunile primite la pachet. Imprimanta 3D se vinde în această pentru suma de doar 123.47 euro dacă aplicați codul promoțional L0187OD în secțiunea de comandă de pe Cafago - produsul fiind livrat rapid din depozitul german cu mențiunea că promoția este valabilă până la data de 15 noiembrie!

Bonus: Ninebot Segway W1 (transportator electric) la suma de 299.99 euro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×