Lenovo reuşeşte să ne propună un "Surface Phone" flexibil mai devreme decât Microsoft; Lenovo Folio seamănă cu brevetele MS! (Video)

1.578 ori
<b>Lenovo reuşeşte să ne propună un "Surface Phone" flexibil mai devreme decât Microsoft; Lenovo Folio seamănă cu brevetele MS! (Video)</b>La un an distanță de la prezentarea unui smartphone pliabil ce se transforma în smartwatch și a unei tablete bazată pe același concept de flexibilitate, iată că Lenovo revine în centrul atenției odată cu dezvăluirea lui Lenovo Folio, o tabletă care la

Probabil aţi aflat că în ultima săptămână a avut loc show-ul tech Lenovo Tech World, unde firma chineză şi-a adus cele mai noi produse, cu accentul pe concepte futuriste. Au existat printre altele o vestă care poate anticipa infarctul, un difuzor inteligent cu funcţii AR şi un asistent virtual. Totuşi cel mai interesant produs nou a fost Lenovo Folio, o tabletă flexibilă, care devine telefon şi pare foarte familiară.

Lenovo Folio

Spunem că pare familiară pentru că aduce foarte mult cu acele brevete Microsoft legate de un Surface Phone care devine din telefon, tabletă şi viceversa. Practic ceea ce vedeţi mai sus este conceptul Lenovo şi ce vedeţi mai jos este brevetul Microsoft. Similar? Aşa credeam şi noi. Ca să nu mai vorbim că şi Samsung lucrează la ceva de gen de ani buni.

Brevet Microsoft

Problema e că Microsoft a rămas serios în urmă în zona smartphone, în vreme ce Lenovo o duce excelent, datorită celor de la Motorola. Pe de altă parte Lenovo ar putea colabora cu Microsoft pentru a realiza un Surface Phone împreună. Deocamdată acest Lenovo Folio e probabil prima tabletă flexibilă pe care o văd şi în care pot să cred, ca un produs comercial.

Lenovo Folio

Felul în care ecranul se îndoaie în două fără să lase vreo urmă, despărţitură sau balama vizibilă este excelent. Apoi devine un telefon cu două ecrane şi cu o curbură pe margine care oferă continuitatea imaginii din faţă pe ecranul din spate. Cu Lenovo, Microsoft şi Samsung implicate în proiecte de genul sunt şanse ca 2018 să fie anul telefoanelor şi tabletelor flexibile care se transformă în alte device-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×