Routerul Xiaomi Mi WiFi 3C costă 19.99 dolari pe TomTop.com; retailerul are și alte modele la vânzare!

1.108 ori
<b>Routerul Xiaomi Mi WiFi 3C costă 19.99 dolari pe TomTop.com; retailerul are și alte modele la vânzare!</b>Retailerul chinez TomTop.com are astăzi pentru noi o serie de reduceri atractive pentru routere wireless marca Xiaomi. Pe listă există și câteva produse de tip extender WiFi pe care le puteți achiziționa la prețuri speciale odată cu folosirea unui

Astăzi din partea celor de la TomTop.com primim noi coduri promoționale asociate unor produse Xiaomi din zona routerelor wireless și a dispozitivelor de tip repeater WiFi. Cum este cazul de fiecare dată, prețurile sunt unele foarte accesibile și dacă vă aflați în căutarea unui asemenea produs atunci aveți mare noroc! Noi am descoperit un router foarte accesibil despre care aflați mai multe detalii în rândurile ce urmează!

Router Xiaomi

Este vorba despre Xiaomi Mi Router 3C care vine la interior cu un procesor dedicat MT7628N și cu standardul IEEE 802.11b/g/n, respectiv IEEE 802.3/3u. Funcționează în banda de 2.4GHz și ni se promite aici o rată de transfer a datelor de 300Mbps și securitate WP-APSK și WPA2-PSK.

Router Xiaomi

Ca porturi avem aici 2x LAN, 1x WAN, un buton de rest, 4 antene de conectivitate și un jack DC pentru conectarea la sursa de energie. Folosind codul promoțional LSRMR veți putea achiziționa acest router la prețul de doar 19.99 dolari. De asemenea, aveți mai jos și o listă a celorlalte reduceri oferite de TomTop:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×