GeekBuying are reduceri la produsele Xiaomi Yi; camere video de acțiune, de supraveghere și chiar aparate foto!

1.086 ori
<b>GeekBuying are reduceri la produsele Xiaomi Yi; camere video de acțiune, de supraveghere și chiar aparate foto!</b>Cei de la Xiaomi au și o filială specială care se ocupă cu dezvoltarea de camere video de acțiune, de supraveghere și chiar de aparate foto mirrorless după cum veți vedea mai jos. Astăzi GeekBuying oferă reduceri atractive pentru o serie de produse

În perioada 26 iunie - 2 iulie veți găsi în oferta celor de la GeekBuying o serie de produse marca Xiaomi Yi, de la camere video de acțiune, camere video destinate supravegherii și până la aparate foto mirrorless echipate cu senzori Sony. Aceste produse beneficiază bineînțeles de reduceri foarte atractive și campania reprezintă o oportunitate numai bună pentru cei care aveau oricum în plan achiziția unui asemenea dispozitiv. Noi am ales 3 dintre acestea și le vedeți mai jos!

Xiaomi YI 1080P Home Camera

Avem aici o cameră video pentru supravegherea la interior, model numit Xiaomi YI 1080P Home Camera ce folosește un senzor de imagine CMOS de 2 megapixeli și care filmează Full HD de 15fps. Există aici zoom digital 4x, tehnologia de reducere a zgomotului din imagini, dar și suport pentru filmare pe tip de noapte grație unui setup format din 8 leduri infaroșu de 940nm.

Xiaomi YI 1080P Home Camera

Primim și o funcție de detectare a mișcării, alerte în timp real, slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o aplicație dedicată pentru Android și iOS. Stream-ul video poate fi urmărit și pe PC-ul ce rulează Windows, iar materialele filmate de către dispozitiv sunt în format H.264. Prețul este de 53.99 dolari!

Xiaomi YI Smart Car DVR

Pentru cei care au nevoie de o cameră video pentru filmarea traficului pot opta pentru Xiaomi YI Smart Car DVR, o cameră cu preț de 62.99 dolari ce vine echipată cu senzor CMOS capabil de captură video Full HD la 60fps. Avem lentile un unghi wide de vizualizare la 165 grade, deschidere f/1.8 și un filtru infraroșu ce va bloca razele infraroșu și va reduce fenomenul de glare și astfel oferi imagini mai realistice și clare. 

Xiaomi YI Smart Car DVR

Camera mai oferă și o aplicație specială prin care se pot vedea în timp real imaginile live sau cele înregistrate, conectivitate Wi-Fi și un display de 2.7 inch cu raport 16:9. De asemenea, avem în cazul de față și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. Se observă un design minimalist aici și un corp compact ceea ce o face ușor de montat și utilizat la interiorul automobilului. 

Xiaomi YI M1 WiFi 4K 

Nu în ultimul rând avem pe lista noastră și aparatul foto mirrorless Xiaomi YI M1, un produs cu preț nu pentru toate buzunarele ce aduce la pachet un senzor Sony IMX269 de 20 megapixeli. Avem parte de conectivitate Wi-Fi + Bluetooth, de suport pentru captură video 4K Ultra HD la 30 cadre pe secundă și de numeroase funcții ce permit editarea fotografiilor chiar din meniul aparatului foto de față.

Xiaomi YI M1

Display-ul este unul LCD tactil și în pachet vom regăsi două obiective (1x 42.5mm F/1.8, 1x 10-40mm F/3.5-5.6). Aparatul oferă funcții de detectare a constrastului, de focus manual și putem seta nivelul ISO între 100 și 25600. Viteza maximă a declanșatorului este de 1/4000s și cea minimă de 60 secunde. Xiaomi Y1 M1 oferă o interfață microUSB v2.0 și suport HDMI, iar prețul este de 459.99 dolari.

Toate aceste produse, dar și altele marca Xiaomi YI le puteți găsi în oferta actuală GeekBuying.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×