Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S vs. Xiaomi Yi 4K; două gadget-uri numai bune de luat în vacanță!

862 ori
<b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S vs. Xiaomi Yi 4K; două gadget-uri numai bune de luat în vacanță!</b>Este vremea ca astăzi să aruncăm o privire asupra unui nou comparativ realizat între două camere video de acțiune foarte accesibile și anume între modelele MGCOOL Explorer 1S și Xiaomi Yi 4K. Avem aici de-a face cu două produse similare care se remarcă

Astăzi aruncăm o privire asupra unui nou comparativ prezentat de către cei de la MGCOOL, de această dată rivalii de pe listă fiind modelele Explorer 1S și Xiaomi Yi 4K. Vorbim aici despre două camere video de acțiune ce se remarcă printr-un design similar și prin capabilități de filmare destul de comune. Există totuși și diferențe majore precum prețul, dar mai multe detalii aflați din rândurile de mai jos.

Preț

MGCOOL Explorer 1S

În vreme ce MGCOOL Explorer 1S este disponibilă la ora actuală pentru suma de numai 59.99 dolari la GearBest.com, modelul Xiaomi Yi 4K costă 199.99 dolari - o sumă chiar serioasă de cheltuit pe un asemenea produs. Cu toate acestea, ambele camere de acțiune oferă suport pentru captură video 4K, iar în plus modelul MGCOOL aduce și un senzor echipat cu lentile wide la 170 grade, acesta lipsind de pe varianta Xiaomi. 

Display și performanță

La capitolul display superior este modelul Yi 4K ce vine cu un panou de 2.19 inch tactil și rezoluție de 640 x 360 pixeli în timp ce pe MGCOOL Explorer 1S avem un ecran standard de 2 inch cu rezoluție de 320 x 240 pixeli. Primim un chipset Novatek 96660 pe camera celor de la MGCOOL, iar pe YI 4K un modul Ambarella A9SE. 

Cameră

MGCOOL Explorer 1S

Un senzor Sony IMX078 CMOS de 12 megapixeli se află integrat pe camera Explorer 1S, senzor capabil să ofere fotografii la o calitate de 20 megapixeli și să ofere suport pentru captură video 4K Ultra HD la 24fps și la un unghi de 170 grade. Pe modelul YI 4K beneficiem în schimb de un senzor Sony IMX377 capabil să ofere fotografii de 12 megapixeli și să filmeze 4K la 30 fps, asta la un unghi de 160 grade. 

Baterie și funcții

Din punct de vedere al bateriilor, avem o unitate de 1050 mAh pe Explorer 1S, în vreme pe pe YI 4K întâlnim o baterie mai generoasă de 1400 mAh. Se oferă aici certificare pentru rezistență la apa de până la 30 metri pentru Explorer 1S și funcții precum camera timer, tehnologie anti-shake, capabilitate auto focus și posibilitatea de a folosi camera pentru a filma traficul. Xiaomi YI 4K oferă tehnologia EIS, funcția slow-motion și camera timer. 

Verdict

MGCOOL Explorer 1S

După cum puteți vedea, camera Xiaomi YI 4K este cea câștigătoare din comparativul de astăzi, dar prețul său mare reprezintă un mare dezavantaj. Dacă bugetul este pus pe primul plan, atunci MGCOOL Explorer 1S se va dovedi a fi camera video de acțiune de care aveți nevoie. Avem și aici funcția de filmare 4K, rezistență la apă și o baterie generoasă la pachet. Găsiți camera MGCOOL Explorer 1S pe GearBest.com la prețul de 59.99 dolari.

Detalii extra despre produsele MGCOOL găsiți și pe site-ul oficial al companiei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×