Camera video de acțiune MGCOOL Explorer ES se duelează cu modelul Eken H9; aflați câștigătorul de aici!

899 ori
<b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer ES se duelează cu modelul Eken H9; aflați câștigătorul de aici!</b>În cursul săptămânii trecute v-am informat aici despre noua cameră video de acțiune pe care cei de la MGCOOL au adus-o pe piață, model numit Explorer ES. Astăzi vedem o comparație între acest gadget și Eken H9, o altă cameră similară ce se remarcă tot

Săptămâna trecută cei de la MGCOOL anunțau și lansarea gadget-ului numit Explorer ES - o cameră video de acțiune interesantă ce se remarcă printr-un preț foarte bun și prin funcții atractive. Astăzi vedem o comparație între aceasta și modelul Eken H9, un dispozitiv similar care totuși este disponibil la vânzare pentru un preț ceva mai mare. Să vedem deci cum se prezintă aceste camere și care va fi câștigătorul. 

Preț

MGCOOL Explorer ES

În vreme ce camera video de acțiune este disponibilă la precomandă pe site-ul GearBest.com la suma de 31.99 dolari, modelul rival EKEN H9 costă 52.11 dolari, așadar o diferență destul de considerabilă ținând cont de segmentul din care fac parte. Modelul MGCOOL aduce funcții premium la pachet și asta pentru un preț cu adevărat accesibil!

Display și performanță

La capitolul display, MGCOOL Explorer ES se prezintă cu un display LCD de 2 inch, diagonală pe care o regăsim și în cazul modelului Eken H9. Ambele camere sosesc în carcase compacte și foarte ușoare fiind numai bune de montat pe diverse suporturi și de purtat în aventuri. Datorită dimensiunilor similare, se pot folosi accesorii de Eken H9 și pentru Explorer ES. Avem un procesor Allwinner pe MGCOOL Explorer ES și unul Sunplus 6350 pe Eken H9. Ambele camera oferă slot microSD de până la 64 GB. 

Cameră

MGCOOL Explorer ES

Aflați că modelul Explorer ES sosește cu un senzor Full HD capabil de captură foto la rezoluție de 16 megapixeli. Avem suport pentru captură wide la 170 grade și pentru captură video 3K la o rezoluție de 3200 x 1800 pixeli și 15fps. În tabăra opusă, Eken H9 oferă un senzor de 4 megapixeli cu lentile wide la 170 grade și suport pentru captură 4K la doar 10fps. 

Baterie

Eken H9

La interiorul camerei video de acțiune MGCOOL Explorer ES regăsim o unitate de 1050 mAh care promite până la 80 minute autonomie în modul filmare la rezoluție Full HD. Aceasta se va încărca în mai puțin de 2 ore, un alt lucru de luat în seamă. Eken H9 vine în schimb cu o baterie de 900 mAh ce se va încărca 2 ore și 50 minute. 

Funcții extra

MGCOOL Explorer ES

Ce ar mai fi de spus despre MGCOOL Explorer ES este că această cameră oferă și suport pentru rezistență la apă (până la o adâncime de 30 metri). Există și un mod special prin care putem folosi această cameră video de acțiune pentru a filma traficul din mașină. 

Verdict

Iată-ne ajunși și la verdict! Ei bine, trebuie să recunoaștem că modelul Explorer ES oferă toate acele funcții și capabilități pe care ni le dorim de la un asemenea produs, unul care pe deasupra vine și la un preț tare atractiv. Avem un display de 2 inch, un procesor puternic, dar și o baterie generoasă. Toate funcțiile pot fi controlate prin intermediul unei aplicații de mobil și punem pe listă și numeroasele accesorii disponibile. 

MGCOOL Explorer ES costă numai 31.99 dolari la precomandă pe GearBest.com, iar mai multe detalii aflați de pe site-ul oficial al companiei! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×