Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S se duelează cu modelul SJ6 LEGEND; gadget-uri capabile de captură 4K Ultra HD

681 ori
<b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S se duelează cu modelul SJ6 LEGEND; gadget-uri capabile de captură 4K Ultra HD</b>Astăzi cei de la MGCOOL decid să ne prezinte un nou comparativ, de această dată fiind vorba despre unul realizat între camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S și modelul SJ6 LEGEND. Ambele produse de aici sunt capabil de captură video 4K Ultra HD, dar

Este momentul ca astăzi să ne fie prezentat un nou comparativ de către cei de la MGCOOL. De această dată vedem la duel camerele video de acțiune Explorer 1s și SJ6 Legend, modele capabil de captură video 4K Ultra HD ce au câteva diferențe notabile în materie de dotări și în principal preț. Din rândurile de mai jos aflați prin ce se remarcă fiecare device și aflați desiguri și prețul de comercializare.

Display

MGCOOL Explorer 1s

La capitolul display avem pentru început o unitate de 2 inch cu rezoluție de 320 x 240 pixeli pe modelul Explorer 1S, în vreme ce varianta SJ6 Legend plusează cu un display tactil ultra-responsiv de 2 inch, dar și cu unul secundar de 1 inch plasat frontal ce ajută la vizualizarea conținutului - asta dacă alegeți să folosiți camera pentru vlogging să spune. 

Performanță

Ambele camere video de aici oferă la interior un procesor Novatek NT96660, semn că ne putem aștepta la fix aceeași performanță din partea oricărui produs de față în materie de captură și randare a imaginilor și clipurilor video. Putem extinde memoria cu până la 64 GB folosind un card microSD pe modelul Explorer 1S. 

Cameră 

SJ6 Legend

Trecem la aspectul care ne interesează cel mai mult și anume senzorul foto integrat. Aflați că Explorer 1S vine cu un senzor Sony IMX078 ce oferă suport pentru captură 4K Ultra HD de 24 fps, fotografiere la o rezoluție de maxim 20 megapixeli și filmare la unghi wide de 170 grade. SJ6 Ledge vine cu un senzor Panasonic MN34120PA care la rândul său filmează 4K la 24 fps, care fotografiază la maxim 16 mpx și care oferă filmare la unghi wide de 166 grade.

Baterie

Camera Explorer 1S vine la interior cu o baterie de 1050 mAh ce promite o autonomie de 80 minute la filmarea Full HD și o încărcare completă în mai puțin de 2 ore folosind încărcătorul 5V/1A inclus la pachet. În cazul lui SJ6 Legend avem o unitate de 1000 mAh.

Funcții

MGCOOL Explorer 1s

Aflăm că modelul Explorer 1S oferă certificare pentru rezistență la apa de până la 30 metri, dar și alte funcții extra precum camera timer, slow motion, tehnologie anti-shake, dar și autofocus, respectiv car mode prin care putem utiliza camera pentru filmarea traficului. SJ6 Legend dispune de stabilizare pe bază de giroscop, remote control, certificare la apă și car mode. 

Preț și verdict

Ei bine, ajungem și la capitolul preț - acesta fiind un factor ce atârnă serios la achiziție. Aflați că Explorer 1S costă în mod normal 79.99 dolari, dar în această perioadă camera are parte de o reducere specială pe GearBest ce îi scade prețul la 57.99 dolari. În cazul modelului SJ6 Legend, prețul este de 159 dolari, o sumă cam piperată și asta ținând cont de faptul că dispozitivele de față oferă în mare aceleași funcții și dotări hardware. 

Prețul mai accesibil este un avantaj serios pentru MGCOOL Explorer 1S, la fel și captura foto de 20 megapixeli, cât și filmarea la unghi ultra-wide de 170 grade. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×