Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 2 va fi disponibilă și pe negru; vedem imagini cu această variantă

923 ori
<b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 2 va fi disponibilă și pe negru; vedem imagini cu această variantă</b>În urmă cu ceva timp v-am vorbit prin intermediul unui articol despre camera video de acțiune MGCOOL Explorer 2 - aceasta fiind ce-a de-a doua cameră video de acțiune de pe piață care

Nu demult v-am vorbit prin intermediul unor articole și despre camera video de acțiune MGCOOL Explorer 2 - aceasta fiind cea de-a doua cameră de acest tip de pe piață ce vine cu suport pentru comenzi vocale. Dacă anterior produsul ne era prezentat doar în versiunea pe portocaliu, iată că astăzi privim și modelul care aduce o carcasă vopsită într-o nuanță de negru mat ce arată foarte bine pe acest produs.

MGCOOL

Avem parte de un buton fizic power ce este vopsit în argintiu și după cum vă informam anterior, camera de față este echipată cu un display tactil de 2 inch, cu suport GPS și cu un senzor capabil de captură video la rezoluție 4K Ultra HD și un framerate de 30fps. Vor exista și alte moduri de captură disponibile, iar utilizatorii vor putea realiza și fotografii cu acest dispozitiv compact.

În vreme ce așteptăm debutul oficial și dezvăluirea prețului, puteți vizita mgccool.cc și pagina de Facebook MGCOOL unde compania desfășoară chiar în acest moment un giveaway prin care puteți câștiga fie o brățară smart MGCOOL Band 2, fie o cameră video de acțiune MGCOOL Explorer!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×