MGCOOL anunță lansarea camerei video de acțiune Explorer ES

600 ori
<b>MGCOOL anunță lansarea camerei video de acțiune Explorer ES</b>O nouă cameră video de acțiune ajunge în portofoliul celor de la MGCOOL astăzi, model numit Explorer ES și prezentat în cadrul imaginilor de mai jos. În stilul în care producătorul ne-a obișnuit, avem aici de-a face cu o cameră capabilă de captură video

De astăzi în portofoliul de produse MGCOOL debutează și camera video de acțiune Explorer ES, un gadget ce se axează pe raportul calitate-preț. Această cameră este disponibilă pentru suma de numai 32.99 dolari și beneficiem astfel de un companion perfect de luat în vacanțele noastre și păstra amintirile vii. De asemenea, gadget-ul se adresează și iubitorilor de aventură și sporturi extreme.

MGCOOL Explorer ES

Ca dotări tehnice aflați că MGCOOL Explorer ES vine cu display de 2 inch pentru afișarea imaginilor, cu un procesor Allwinner V3 și cu suport Wi-Fi ce oferă acoperire de până la 10 metri. Avem o baterie de 1050 mAh la pachet ce promite mai bine de 80 minute de autonomie, suport pentru carduri microSD de până la 64 GB și un senzor foto echipat cu lentile wide la 170 grade.

MGCOOL Explorer ES

Primim și suport pentru captură video la rezoluție Full HD și 60 fps, iar bateria se va încărca complet de la 0 la 100% într-un timp de 2 ore. Se pot captura și fotografii cu această cameră și avem parte și de certificare pentru rezistență la apă până la o adâncime de 30 metri. 

MGCOOL Explorer ES

Camera de acțiune MGCOOL Explorer ES este disponibilă la precomandă pe banggood.com pentru suma de doar 32.99 dolari (preț destinat doar primilor 30 cumpărători). Detalii extra aflați de pe site-ul mgcool.cc și de pe pagina de Facebook a companiei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×