Campania de reduceri GeekBuying din martie vine cu un concurs special; Iată cum puteți câștiga un Ulefone U Pro

804 ori
<b>Campania de reduceri GeekBuying din martie vine cu un concurs special; Iată cum puteți câștiga un Ulefone U Pro</b>Luna martie ne aduce numeroase reduceri, GeekBuying fiind unul dintre retailerii care vin cu asemenea campanii promoționale în această perioadă. Pe lângă discount-urile aferente, retailerul de față ne propune și un concurs special la care putem

Mijlocul lunii martie ne aduce o campanie promoțională mai specială din partea celor de la GeekBuying, retailer care ne propune un concurs foarte interesant. Astfel, în perioada 14 - 25 martie vor avea loc zilnic 4 runde de concurs unde puteți participa și voi cu condiția să aveți un cont de utilizator deschis pe GeekBuying. Aceste runde vor avea loc la ora 8:00, 11:00, 14:00, respectiv 21:00 (ora României).

GeekBuying

Odată ce vă logați în contul GeekBuying primiți 5 șanse de câștig și atunci când runda numită GIFT RAIN va începe veți descoperi numeroase iconițe sălătrețe în pagina promoției, scopul fiind acela de a da click pe o asemenea iconiță pentru a câștiga produsul reprezentat în imagine.

GeekBuying

Fiecare rundă durează numai 5 minute și ulterior veți descoperi în contul vostru produsele câștigate. Se promite un telefon Ulefone U Pro drept marele premiu, iar din câte văd în lista câștigătorilor printre celelalte premii se mai ascund cupoane de reduceri, truse de șurubelnițe, selfie stick-uri, rucsacuri Xiaomi, ba chiar și smartwatch-uri.

Cât despre promoțiile din campanie, veți găsi în pagina principală o serie de coduri speciale de reducere pentru diferite categorii pe care le puteți aplica ulterior în secțiunea de comandă. Tot aici sunt produsele cu discount-uri deja aplicate sortate în funcție de brandul producător. Câteva sugestii puteți vedea în lista de mai jos, dar vă invităm pe site-ul celor de la GeekBuying pentru a descoperi întreaga ofertă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×