Samsung lucrează la un sistem de autentificare facială 3D pentru flagship-ul Galaxy S10

3.530 ori
<b>Samsung lucrează la un sistem de autentificare facială 3D pentru flagship-ul Galaxy S10</b>În vreme ce ne pregătim pentru debutul comercial al smartphone-ului Galaxy S9, iată că încep a-și face apariția online leak-uri asociate viitorului flagship, adică Samsung Galaxy S10. Aparent, sud-coreenii lucrează în aceste momente

Chiar în pragul lansării comerciale ale modelelor Galaxy S9 și Galaxy S9+, apar pe web informații despre viitorul flagship - acela fiind Samsung Galaxy S10. Descoperim faptul că handset-ul din 2019 va opta pentru o soluție avansată de autentificare facială 3D, sistemul fiind similar cu Face ID de pe iPhone X unde la mijloc se află mai mulți senzori implicați pentru a se oferi și un sistem de securitate superior.

În acest moment Galaxy S9 se livrează cu un sistem de autentificare facială modest, unul 2D care poate fi ușor păcălit atât de fotografii, cât și clipuri video în care fața utilizatorului își face apariția după cum puteți vedea aici. Cei de la Korea Herald susțin că Samsung lucrează cu o serie de distribuitori la un sistem de autentificare facială 3D, în dezvoltarea proiectului fiind implicată și compania israeliană Namuga. 

Această din urmă firmă livrează module 3D pentru camerele 3D Intel RealSense ce sunt folosite pe laptop-uri și tablete marca Asus, HP, Dell, Acer, dar și Lenovo. În situația în care Samsung va face trecerea către un asemenea sistem nu ar fi exclus să asistăm la apariția unui decupaj în ecranul lui Galaxy S10 sau la renunțarea la scanner-ul de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×