Huawei P20 Lite apare pe rafturile unui magazin din Italia; Primeşte un hands-on (Video)

1.601 ori
<b>Huawei P20 Lite apare pe rafturile unui magazin din Italia; Primeşte un hands-on (Video)</b>Dacă ieri seară descopeream că un retailer polonez are la precomandă smartphone-ul Huawei P20 Lite, iată că astăzi un comerciant italian afișează deja produsul pe rafturile magazinului său fizic. Aici este menționat un preț de 370 euro

După ce am văzut telefonul Huawei P20 Lite apărând cumva la precomandă în Polonia, la suma de 380 de euro şi am aflat că se livrează de pe 26 martie, iată că acelaşi handset apare şi în Italia. De această telefonul este listat la suma de 369.90 de euro şi apare la retailerul Unieuro. Avem şi un clip hands on scăpat pentru acelaşi device.

Huawei P20 Lite

Unieuro este cel mai mare distribuitor italian de electronice pentru consumatori, ca număr de magazine cel puţin. Magazinul e atât de îndrăzneţ încât a pus deja o unitate demo a telefonului în magazinele sale, în oraşul Latina. Ceea ce vedem în imagini se aliniază cu ce ştiam deja despre "Shirley", varianta accesibilă din trio-ul Huawei P20.

În scurtul clip hands on vedem un terminal al cărei zona frontală aminteşte de Huawei Mate 10 Lite combinat cu iPhone X. În spate se afla camera duală şi observăm foarte multe funcţii de captură foto, un panou frontal uşor curbat şi ni se reconfirmă dotări, precum ecranul de 5.8 inch cu rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli, Android 8.0 Oreo ca OS, cu EMUI 8.0 şi procesorul Kirin 659.

Mai vedem şi tastatura virtuală, cu rând numeric dedicat, plus decupajul în zona superioară. 4 GB RAM, o baterie de 3000 mAh şi 64 GB stocare completează peisajul. Aspectul ecranului este de 19:9 şi mai aflăm că la capitolul cameră avem un combo de 16 + 2 MP în spate şi un senzor de 16 MP în faţă. În ritmul acesta, mâine poimâine îl vedem şi pe Huawei P20 la reprezentanțe ale diferitelor magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×