Samsung SM-G8750 apare în GeekBench și ar putea fi chiar Galaxy S9 Mini

997 ori
<b>Samsung SM-G8750 apare în GeekBench și ar putea fi chiar Galaxy S9 Mini</b>A trecut multă vreme de când sud-coreenii de la Samsung au adus pe piață o variantă mini pentru flagship-urile Galaxy S, mai precis de la Galaxy S5. Atunci sosea ultimul astfel de model, iar acum descoperim că odată cu S9 ar urma să vină

În ultimii ani sud-coreenii de la Samsung au renunțat complet la terminalele Mini din seria Galaxy S, ultimul sosit fiind Galaxy S5 Mini care debuta în urmă cu aproximativ 4 ani în vara lui 2014. Totuși, acum pare că ne pregătim de reintroducerea în gamă a unei variante Mini după cum indică o listare din cadrul GeekBench.

Galaxy S9 Mini

Aceasta vine la câteva luni de la zvonul despre care vă vorbeam aici și aflăm că este vorba despre Samsung SM-G8750. Se crede că este vorba despre nimeni altul decât Samsung Galaxy S9 Mini și dacă ne uităm asupra listei de dotări nu suntem prea departe de adevăr. 

În listare telefonul apare echipat cu procesor Snapdragon 660, cu 4 GB RAM și cu sistemul de operare Android 8.0 la bord, specificații care indică faptul că într-adevăr avem de-a face cu un model mid-range. Nu se știu alte detalii din păcate, iar legat de o eventuală lansare ne-am putea aștepta ca aceasta să vină undeva prin vară. Urmărim cu atenție și viitoarele leak-uri!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×