Căștile wireless Best K2 True costă doar 14.59 dolari în oferta Cafago

1.321 ori
<b>Căștile wireless Best K2 True costă doar 14.59 dolari în oferta Cafago</b>Dacă bugetul nu vă permite achiziția unei perechi de căști wireless de top, există întotdeauna alternativa unui headset mai accesibil care va scoate firele și cablurile din ecuație. Best K2 True este un asemenea headset care se vinde

În cazul în care bugetul nu vă permite achiziția unei perechi de căști wireless de top precum Apple AirPods să spunem, există întotdeauna alternativa unui headset accesibil care să vă scape de firele și cablurile ce afectează experiența de streaming audio. O asemenea pereche de căști găsim astăzi în oferta celor de la Cafago, produs numit Best K2 True și vândut pentru un preț ideal.

Best K2 True

Dacă folosiți codul promoțional NV2694 puteți achiziționa aceste căști la suma de doar 14.59 dolari, oferta fiind valabilă până la data de 30 noiembrie. Căștile Best K2 True se conectează via Bluetooth 4.1 la smartphone-ul vostru Android sau iOS și oferă o acoperire de până la 10 metri. Are un microfon integrat, iar la interior vom regăsi o baterie de 60 mAh ce promite 3 ore de playback audio.

Best K2 True

Există și funcția de convorbiri, iar husa de încărcare dispune la rândul său de o baterie integrată de 1200 mAh ce asigură numeroase încărcări ale căștilor wireless. Ca detalii tehnice aflați că aceste căști oferă o frecvență de răspuns cuprinsă între 21Hz și 18KHZ și că impedanța este de 16 ohm. Nivelul de sensibilitate audio ajunge la 95dB și gradul de distorsionare a sunetului este mai mic sau egal cu 1%.

Căștile de față au o greutate de numai 10 grame și în pachet veți regăsi și dopuri pentru mărimi diferite de urechi. Le puteți achiziționa de pe site-ul Cafago.com la suma de 14.59 dolari folosind codul mai sus menționat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×